Sosiaaliohjaaja - Kaarinan kaupunki

Oletko aktiivinen, työsi jatkuvasta kehittämisestä kiinnostunut sosiaaliohjaaja? Onko sinulla taito kohdata asiakkaat ja heidän omaisensa myönteisellä ja kunnioittavalla tavalla?

Kaarinan sosiaalipalveluissa on haettavana ohjaajan viransijaisuus ajalle 1.12.21-31.5.22. Ohjaajana pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluvat asiakkaiden ohjaus ja neuvonta, sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit, tavoitteellinen sosiaaliohjaus, työparityöskentely sosiaalityöntekijän kanssa sekä harkinnanvaraisesta toimeentulotuesta päättäminen. Työssä korostuu monialainen yhteistyö eri toimijoiden kanssa. Sinulla on työssäsi tukena moniammatillinen tiimi, johon kuuluu neljä sosiaalityöntekijää, neljä sosiaaliohjaajaa sekä johtava sosiaalityöntekijä.

Arvostamme kokemusta aikuisten kanssa tehtävästä sosiaaliohjauksesta sekä sosiaalihuoltolain mukaisista palvelutarpeen arvioinneista. Eduksi luemme sosiaaliturva- ja etuusjärjestelmän tuntemuksen sekä aikaisemman kokemuksen Effica-tietojärjestelmän käytöstä ja toimeentulotukipäätösten tekemisestä. Pidämme tärkeänä myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta ja kykyä tukea asiakkaan osallisuutta.

Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ja työnohjauksen.

Kelpoisuusehtona ohjaajan määräaikaiseen virkaan on tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntautuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 3§, 8 §).

Tule parhaaseen joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut "sosiaalipalveluiden ohjaaja", Tarja Huhtinen, Oskarinkatu 4, 20780 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Salla Salmenniemi
salla.salmenniemi@kaarina.fi
p. 050 373 2403
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen
ota yhteys rekrytointisuunnittelija Minna Lampinen
minna.lampinen@kaarina.fi, p. 050 314 6197

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Perhe-ja sosiaalipalvelut, Aikuissosiaalityö

Kaarina on yli 35 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.


Osoite: Kyynäräkatu 2, 20780 Kaarina
Kaarinan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat