Sosiaaliohjaaja - Kuopion kaupunki

Kuopion kaupungin perusturvan palvelualueella lapsiperhepalveluissa turvakodissa on haettavana osa-aikainen (65%) sosiaaliohjaajan tehtävä joulukuun 2021 ajalle, jolle voi mahdollisesti olla osa-aikaista jatkoa myös vuoden 2022 puolella. Lisäksi haemme tuntityöntekijöitä, jotka ovat joustavasti käytettävissä akuuteissa sijaistarpeissa.

Tehtävänkuvaus: Etsimme ammattitaitoiseen, keskustelevaan, työorientoituneeseen ja huumorintajuiseen tiimiimme sosiaaliohjaajaa, jolla on työkokemusta lähisuhdeväkivallan ja kriisityön parista. Eduksi katsomme myös työkokemuksen lastensuojelullisesta sekä lasten kanssa tehtävästä työstä, sekä monikulttuurisesta- ja verkostotyöstä. Arvostamme soveltuvuutta työtehtäviin, hyviä vuorovaikutus-, tiimi-ja verkostotyön taitoja, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn, sekä hyviä kirjaamisen taitoja.

Sosiaaliohjaajan tehtäviin turvakodilla kuuluvat lähisuhdeväkivaltaa kokeneille tai sen uhan alla oleville asiakkaille välittömän kriisiavun antaminen, psykososiaalinen tuki, neuvonta ja ohjaus sekä turvakodilla oleville asiakkaille ympärivuorokautisen turvallisen asumisen takaaminen.
Sosiaaliohjaajan työtä ovat asiakkaan tilanteen arviointi, uhka-ja turvallisuusnäkökulmien huomiointi, palveluohjaus, väkivaltatyöskentely sekä verkosto- ja tiimityö. Turvakotityössä korostuvat asiakaslähtöinen ja lasten kanssa tehtävä työ, lastensuojelullinen yhteistyö sekä asiakkaan tuki- ja viranomaisverkostojen kanssa asiakkaan yksilöllinen tukeminen.
Turvakodin sosiaaliohjaajan työhön kuuluvat myös laitoshuollolliset tehtävät. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehdot: tuki- ja ohjaustyötä tekevällä turvakodin henkilöstöllä on oltava Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston
1) sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain nojalla myöntämä oikeus harjoittaa laillistettuna ammattihenkilönä mainitussa laissa tarkoitettua, korkeakoulututkintoa edellyttävää ammattia tai
2) terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) nojalla myöntämä oikeus harjoittaa laillistettuna ammattihenkilönä mainitussa laissa tarkoitettua, korkeakoulututkintoa edellyttävää ammattia.

Valitulla tulee olla Tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi. Sosiaali- ja terveysalan turvallisuuskortti, hätäensiaputaidot ja Effica asiakastietojärjestelmän hallinta
katsotaan eduksi.

Työaika: 38,25 t/vko (työ on kolmivuorotyötä)

Palkka: 2709,23 €/kk

Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisteriote (lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) ja ammattipätevyys tulee voida tarkastaa Julkiterhikki/Julkisuosikki palvelusta.

Lisätietoja

http://www.kuopio.fi/turvakoti
https://kuopiohighlights.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa: vastaava sosiaalityöntekijä Ulla Nuutinen, puh. 044 718 3388 (arkisin klo 8-16)

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Perusturva- ja terveyslautakunta, Perusturvan palvelualue, Lapsiperhepalvelut

Terveyden-ja hyvinvoinnin laitos (THL) vastaa turvakotipalvelujen järjestämisestä, palveluverkoston koordinoinnista ja kehittämisestä. Suomessa on 29 turvakotia, jotka toimivat THL ohjauksessa valtiorahoitteisesti. Kuopiossa turvakotipalvelua tuottaa Kuopion kaupunki.

Turvakoti tarjoaa lähisuhdeväkivaltaa tai sen uhkaa kokeneille yksintuleville tai perheellisille asiakkaille, sekä aikuisille että lapsille, välitöntä kriisiapua, ympärivuorokautista turvattua asumista sekä psykososiaalista tukea, neuvontaa ja ohjausta. Asiakas voi tulla turvakodille itseohjautuvasti, viranomaisen tai yhteistyökumppanin ohjaamana mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Turvakotipalvelu on asiakkaille maksutonta. Henkilökuntaa on turvakodilla paikalla ympärivuorokautisesti ja asiakkaita voi tulla turvakodille Valtakunnallisesti.

Turvakodin arvoina ovat turvallisuus, asiakkaan osallisuus, luotettavuus, kunnioittaminen ja toivon luominen.


Osoite: Lastentie 1 A, b-ovi, 70620 Kuopio
Kuopion kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat