Sosiaaliohjaaja - Someron kaupunki

Someron kaupungin perusturvatoimessa on haettavana vakituinen sosiaaliohjaajan virka 1.11.2021 alkaen. Työ on yhdennettyä aikuis- ja perhepalveluiden sosiaaliohjaajan työtä. Sosiaaliohjaaja tukee ja edistää perheiden ja työikäisten aikuisten hyvinvointia asiakkaan kokonaisvaltaisessa kontekstissa. Tarkoitus on ehkäistä syrjäytymistä ja edistää osallisuutta. Sosiaaliohjaaja toimii sosiaalihuoltolain mukaisissa asiakkuuksissa asiakkaan asioista vastaavana omatyöntekijänä (shl 42§) sekä erityistä tukea vaativien asiakkaiden sekä lastensuojelun asiakkaiden asioissa sosiaalityöntekijän työparina.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 6 §:n (272/2005) mukainen pätevyys, tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto. Tehtäväkohtainen palkka on 2859,73 €/kk. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää asiakaslähtöistä työotetta, kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että toimimiseen tiimin jäsenenä, sekä aiempaa kokemusta lapsiperheiden ja aikuisten sosiaalipalveluista. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista toimittaa laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Toimessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.
Edellytämme hakijalta tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa. Valitun on ennen valintapäätöksen
vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 22.10.2021 klo 15.00 mennessä Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimitettava Someron Sosiaalitoimistoon, os. PL 5, 31401 SOMERO

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Maija Mero puh. 0447791220 tai maija.mero@somero.fi
Perusturvajohtaja Marjaana Sorokin puh. 044 7791500 tai marjaana.sorokin@somero.fi

Lisätietoja

Someron kaupunki, Perusturva, Sosiaalityö, Sosiaalitoimisto

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yrittelijäisyydestään. www.somero.fi Somero on savuton kunta


Osoite: Jänistie 1, 31400 Somero
Someron kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat