test

Salon kaupungin lastensuojelun avohuollossa on haettavana sosiaaliohjaajan sijaisuus ajalle 3.1-8.11.2022

Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Salossa avohuollon työtä tehdään systeemisen lastensuojelun toimintamallin mukaisesti pientiimeissä, joissa toimii sosiaalityöntekijöitä (7) sekä sosiaaliohjaajia (7). Pientiimeillä on yhteinen johtava sosiaalityöntekijä, perheterapeutti sekä etuuskäsittelijä.

Avohuollon tiimissä sosiaaliohjaaja toteuttaa pitkäjänteistä, kuntouttavaa ja arvioivaa työskentelyä yksilö- ja ryhmätasoilla. Työskentely perustuu suunnitelmalliseen työprosessiin ja asiakkaille laadittuun asiakassuunnitelmaan. Lisäksi sosiaaliohjaaja työskentelee asiakkaan verkostoissa ja toimii tarvittaessa sosiaalityöntekijän työparina. Haastavan työn tukena on kehittämismyönteinen ja innostunut asiantuntijatiimi. Tiimillä on säännöllinen työnohjaus ja työssä on mahdollisuus etätyöhön. Salon sosiaalityön palveluille on myönnetty SHQS- laaduntunnustus.

Hakijalta edellytetään asiakaslähtöistä, reflektoivaa, arvioivaa ja kehittävää työotetta, hyviä yhteistyötaitoja, vahvaa ammatillista osaamista vaativissa asiakastilanteissa, hyviä suullisia ja kirjallisia ilmaisutaitoja, riittävää lastensuojelun asiantuntemusta sekä kokemusta systeemisen toimintamallin käytöstä. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä. Sosiaalityön palveluissa on käytössä kolme autoa. Ajokortti on välttämätön.

Työ alkaa 3.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Sosiaaliohjaajan tehtäväkohtainen palkka on 3 035,88 euroa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan 6 kuukauden jälkeen henkilökohtaista palkanlisää. Työsuhteessa noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät. Kelpoisuusvaatimuksena on Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen kelpoisuus sekä Valviran lupa toimia sosiaaliohjaajana.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Birgitta Halmetkangas puh. 02 778 3081 ja perhesosiaalityön päällikkö Katri Viippo puh 02 778 3001.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Jos, niin sähköisen hakemuksen voit helposti täyttää kuntarekry.fi -sivustolla. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / sosiaaliohjaajan sijaisuus. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 10.12.2021 kello 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Birgitta Halmetkangas puh. 02 778 3081 ja perhesosiaalityön päällikkö Katri Viippo puh 02 778 3001.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Perheiden palvelut

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat