test

Salon kaupungin lastensuojelun avohuollossa on haettavana sosiaaliohjaajan sijaisuus 30.9.2022 saakka, aloitus mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Salossa avohuollon työtä tehdään systeemisen lastensuojelun toimintamallin mukaisesti pientiimeissä, joissa toimii sosiaalityöntekijöitä sekä sosiaaliohjaajia. Pientiimeillä on yhteinen johtava sosiaalityöntekijä, perheterapeutti sekä etuuskäsittelijä.

Avohuollon tiimissä sosiaaliohjaaja toteuttaa pitkäjänteistä, kuntouttavaa ja arvioivaa työskentelyä yksilö- ja ryhmätasoilla. Työskentely perustuu suunnitelmalliseen työprosessiin ja asiakkaille laadittuun asiakassuunnitelmaan. Lisäksi sosiaaliohjaaja työskentelee asiakkaan verkostoissa ja toimii tarvittaessa sosiaalityöntekijän työparina. Haastavan työn tukena on kehittämismyönteinen ja innostunut asiantuntijatiimi. Tiimillä on säännöllinen työnohjaus ja työssä on mahdollisuus etätyöhön. Salon sosiaalityön palveluille on myönnetty SHQS- laaduntunnustus.

Hakijalta edellytetään asiakaslähtöistä, reflektoivaa, arvioivaa ja kehittävää työotetta, hyviä yhteistyötaitoja, vahvaa ammatillista osaamista vaativissa asiakastilanteissa, hyviä suullisia ja kirjallisia ilmaisutaitoja, riittävää lastensuojelun asiantuntemusta sekä kokemusta systeemisen toimintamallin käytöstä. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä. Sosiaalityön palveluissa on käytössä kolme autoa. Ajokortti on välttämätön.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Sosiaaliohjaajan tehtäväkohtainen palkka on 3 035,88 euroa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan 6 kuukauden jälkeen henkilökohtaista palkanlisää. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet määräaikaisen virkasuhteen kestosta. Kelpoisuusvaatimuksena on Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen kelpoisuus sekä Valviran lupa toimia sosiaaliohjaajana.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Birgitta Halmetkangas, 044 778 3081, birgitta.halmetkangas@salo.fi.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Jos, niin sähköisen hakemuksen voit helposti täyttää osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / sosiaaliohjaajan työsuhde. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 24.1.2022 kello 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Birgitta Halmetkangas, 044 778 3081, birgitta.halmetkangas@salo.fi.

Lisätietoja

Perheiden palvelut, lastensuojelun avohuolto

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat