test
Sosiaaliohjaaja - Raaseporin kaupunki

Sosiaaliohjaajan toimi Nåviksen asumistukeen

Raaseporin kaupunki hakee sosiaaliohjaajaa (tiiminvetäjää) vammaispalvelun asumistukeen 1.4.2022 alkaen.

Tervetuloa mukaan kehittämään toimintaamme! Tarjoamme mielenkiintoista, luovaa, vaihtelevaa ja haastavaa työtä.

Hakemamme henkilö on osa tiimiä, joka työskentelee erityistä tukea ja ohjausta tarvitsevien vammaisten kanssa.

Etsimämme henkilö on energinen ja viihtyy tiimityössä. Edellytämme sosiaalisia taitoja, joustavuutta, itsenäistä työskentelyä, paineensietokykyä, vastuullisuutta, ratkaisukeskeistä työskentelytapaa sekä myönteistä suhtautumista uusajatteluun. Odotamme myös aktiivista roolia toiminnan kehittämisessä ja johtamisessa. Tiiminvetäjä vastaa yksikön toiminnan johtamisesta, suunnittelemisesta ja kehittämisestä. Lisäksi tiiminvetäjä päättää yksikön henkilöstöresurssien käytöstä, laatii raportit sekä raportoi saavutetut tavoitteet ja resurssien käytön.

Työ on itsenäistä ja se edellyttää oma-aloitteisuutta ja hyvää yhteistyökykyä. Odotamme sosiaalista ja pedagogista otetta työtehtäviin, joissa asiakkaan itsemääräämisoikeus ja osallisuus asetetaan etusijalle.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosionomi AMK (sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 817/2015 mukaan) tai vastaava koulutus sekä hyvä suomen ja ruotsin kielen taito. Ansioksi luetaan kokemus erityishuollosta annetun lain piirissä olevien henkilöiden kanssa työskentelystä, mutta tärkeintä on avoimuus uusille kokemuksille ja halukkuus kouluttautua alalla. Toimi on toistaiseksi voimassa oleva. Työtehtäviin kuuluu sekä hallinnollisia tehtäviä että suoraa asiakastyötä. Oma auto on eduksi.

Palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Raaseporin kaupunki soveltaa henkilökunnalleen tartuntatautilain §:n 48 mukaista rokotusvaatimusta.

Lisätietoa antaa aikuissosiaalityön ja vammaispalvelujen yksikönpäällikkö Jessica Himanen-Stenström, puh. 019 289 2230, s-posti jessica.himanen-stenstrom@raasepori.fi.

Hakemus täytetään osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 405297. Hakuaika päättyy 31.1.2022 klo 9.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa antaa aikuissosiaalityön ja vammaispalvelujen yksikönpäällikkö Jessica Himanen-Stenström, puh. 019 289 2230, s-posti jessica.himanen-stenstrom@raasepori.fi.

Lisätietoja

Vammaispalvelu

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat