test
Sosiaaliohjaaja - Valkeakosken kaupunki

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen alkaen 21.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

SOSIAALIOHJAAJAA (vakanssi nro 20909)

Sinä, sosiaalityön ammattilainen, tule työskentelemään merkittävälle paikalle lasten ja perheiden tueksi. Lupaamme sinulle tukea tarjoavan ja kehittämismyönteisen esimiehen sekä työstään innostuneen perhetyön tiimin.
Työssä on mahdollisuus saldovapaisiin. Työnohjauskin on järjestetty. Työntekijöiden ammatilliseen täydennyskoulutukseen panostaminen on meille tärkeää.

Tiimisi koostuu tiiminvetäjästä, seitsemästä (7) sosiaaliohjaajasta ja kolmesta (3) perhetyöntekijästä. Perhetyö on osa sosiaali- ja perhepalveluita.

Perhetyö sisältää sekä sosiaalihuoltolain että lastensuojelulain mukaisen perhetyön, ammatillisen tukihenkilötoiminnan ja lapsiperheiden tilapäisen kotipalvelun sekä uusina työmuotoina vauvaperhetyön ja varhaisen tuen perheohjauksen.

Teet asiakastyötä sekä yksin että parityöskentelynä. Tärkein osa työtäsi on perheiden tukeminen ja ohjaaminen. Tehtäväsi vaatii myös verkostotyön osaamista sekä ryhmänohjaus taitoja. Tehtävä voi sisältää myös palvelutarpeen arvioiden tekemistä ja virka-aikaista päivystystä.

Katsomme eduksi kokemuksen työn edellyttämästä osaamisesta.

Toivomme, että olet avoin, keskusteleva ja rohkea tuomaan ideoitasi esiin. Tarvitset myös empaattista ja kunnioittavaa, mutta kuitenkin napakkaa kykyä kohdata erilaisia asiakkaita. Hyvällä huumorintajulla on aina käyttöä. Työn sisältöön voit aina vaikuttaa oman erityisosaamisesi myötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen laillistus.

Työaika on 38,25 ja palkkaus määräytyy Sote-sopimus mukaan (2.682,12 euroa/kk). Sosiaalihuollon tehtävien vaativuuden arviointi on parhaillaan valmisteilla.

Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä Valkeakosken kaupungin työterveyden todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi myös lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§: n mukaista rokotussuojaa. Virassa on 6 kk:n koeaika. Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Hakemukset johon on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset on toimitettava 19.1.2022 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi ,(työavain 405 405) tai postitse os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä Perhetyön sosiaaliohjaaja).


Lisätietoja antaa perhetyön tiiminvetäjä Minna Sievälä 040-335 7133.

Valkeakoski 30.12.2021

Sosiaali- ja terveyskeskus

Lisätietoja

http://www.valkeakoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa perhetyön tiiminvetäjä Minna Sievälä 040-335 7133.

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Sosiaali- ja perhepalvelut

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.


Osoite: Särpimäenkatu 27, 37600 Valkeakoski

Sinulle suositellut työpaikat