test
Sosiaaliohjaaja - Loviisan kaupunki

Etsimme sosiaaliohjaajaa vammaispalveluihin. Työ alkaa 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan.

Sosiaaliohjaaja työskentelee osana aikuisten sosiaalityön tiimiä, tiimissä työskentelee kolme sosiaalityöntekijää ja neljä sosiaaliohjaajaa sekä maahanmuuttokoordinaattori.

Tarjoamme työnohjausta sekä toimivan yhteistyöverkoston. Lisäksi voit tarvittaessa käyttää kaupungin sähköautoa virka-aikana. Käytössäsi on oma työhuone, tarjoamme sinulle myös lounas- ja liikuntasetelietuus.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen oikeus harjoittaa sosiaaliohjaajan ammattia Suomessa. Tehtävä vaatii hyvät suulliset ja kirjalliset tiedot molemmilla kotimaisilla kielillä.

Pidämme erittäin tärkeänä henkilökohtaista sopivuutta ja seuraavia taitoja:

Olet rauhallinen ja vakaa ja käyttäydyt tilanteeseen sopivalla tavalla. Sinä olet oma-aloitteinen ja viet työtä eteenpäin sekä omaat joustavan työskentelytavan. Sinä näet mahdollisuuksia muutoksissa ja osaat mukautua helposti muuttuvien olosuhteiden mukana.

Haluamme sinun olevan osa työtiimiämme ja osallistumassa sen kehittämiseen. Etsimme sinua, joka olet uskollinen ja yhteistyökykyinen ja joka olet vahvasti sitoutunut ihmisiin ja heidän tilanteeseensa.

Haluatko kasvaa kanssamme kauniissa kaupungissa, jossa ponnistelut todella vaikuttavat - Lämpimästi tervetuloa hakemuksellasi!

Palkka ja työajat KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valittu on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärilausunto terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 a §:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Johnny Haataja, johnny.haataja@loviisa.fi, puh. 0440 555 474
Palvelupäällikkö Päivi Sippula, paivi.sippula@loviisa.fi, puh. 040 188 3654

Lisätietoja

Perusturvakeskus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Öhmaninkatu 4, Loviisa, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat