Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Haemme SOSIAALIOHJAAJAA määräaikaiseen virkaan 31.5.2023 saakka vammaispalvelujen asiakasohjaukseen. Haettavana olevat tehtävät sijoittuvat työn alkaessa Nivalan toimipisteeseen. Virka täytetään määräaikaisesti, aloitus sopimuksen mukaan.

Työnkuvaasi vammaispalvelujen sosiaaliohjaajana kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltainen tuen ja palvelutarpeiden arviointi sekä palvelujen kokonaisuuden rakentaminen ja yhteensovittaminen muiden palvelujen kanssa. Työssäsi toimit asiakkaiden omatyöntekijänä. Työ edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, mutta kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, sillä työtä tehdään sekä itsenäisesti että osana verkostoja. Päätöksenteko sisältää muun muassa vammaispalvelulain, kehitysvammalain ja sosiaalihuoltolain mukaista päätöksentekoa. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä työn luonteen vuoksi. Työssä menestyminen edellyttää sinulta syvällistä perehtyneisyyttä ammattialaan. Lisäksi toivomme työkokemusta vammaispalvelun ja/tai vammaisasiakkaiden parissa tehtävästä työstä. Arvostamme positiivista ja aktiivista työotetta sekä myönteistä asennetta kehittämiseen.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista sosiaaliohjaajan/sosionomin kelpoisuutta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a§:n mukaista rokotussuojaa.

Tiedustelut:
Päivi Uusimäki, palvelupäällikkö vammaispalvelut. paivi.uusimaki@kalliopp.fi, p. 044 4195 008
Miia Luokkanen, perhe- ja sosiaalipalvelujohtaja miia.luokkanen@kalliopp.fi, p. 044 4195 027

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päivi Uusimäki, palvelupäällikkö vammaispalvelut. paivi.uusimaki@kalliopp.fi, p. 044 4195 008
Miia Luokkanen, perhe- ja sosiaalipalvelujohtaja miia.luokkanen@kalliopp.fi, p. 044 4195 027

Lisätietoja

Vammaispalvelut

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat