Skip to main content
test

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä. Unelmien kotikaupunki on hyvinvointia elämän eri tilanteissa.

Haemme sosiaaliohjaajaa Porvoon aikuissosiaalityöhön virkavapaan sijaisuuteen ajalle 1.7.-31.12.2022.

Sosiaaliohjaajan tehtävät painottuvat Porvoon aikuissosiaalityössä aikuissosiaalityön virka-aikaiseen päivystykseen ja täydentävään/ehkäisevään toimeentulotukeen. Aikuissosiaalityöhön sisältyy sosiaalihuoltolain mukaisen alkuarviointien ja palvelutarpeen arviointien laatiminen. Aikuissosiaalityössä työskentely on suunnitelmallista ja tavoitteellista työskentelyä asiakkaan ja hänen verkostojensa kanssa. Aikuissosiaalityöhön sisältyy ehkäisevästä ja täydentävästä toimeentulotuesta päättäminen, osa sosiaalihuollon palveluista päättäminen, jalkautuva työ ja muu sosiaalityöhön kuuluva avun tarpeen arviointi.

Porvoon aikuissosiaalityön tiimissä työskentelee 4 + 2 sosiaalityöntekijää, 5 sosiaaliohjaajaa, 2 nuorten asumisen sosiaaliohjaajaa, vastaava asumisohjaaja, vastaava ohjaaja sekä johtava sosiaalityöntekijä. Samoissa tiloissa työskentelevät myös aikuissosiaalityön infohenkilökunta. Moniammatillinen tiimityö tuo asiakastyöhön mielekkyyttä ja joustavuutta niin asiakkaiden kuin työntekijöiden näkökulmasta.

Työtäsi tukevat hyvät ja toimivat rakenteet, kuten säännölliset työryhmän kokoukset, lähiesimiehen tuki ja työnohjaus. Parityö on vahvuutemme ja saat tukea tarpeen mukaan joko työryhmän sisältä tai eri yhteistyökumppaneista.

Tarjoamme eettisesti orientoituneen ja oppivan työyhteisön, juridisen tuen, joustavat työajat, henkilöstön liikunta- ja kulttuuripalvelut ja työterveyshuollon palvelut. Tarjoamme myös mahdollisuuden tehdä osittain etätyötä.

Kelpoisuusehto:
Kelpoisuusvaatimuksena sosiaaliohjaajan tehtäviin on tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaalialan ammattikorkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme molempien kotimaisten kielten hyvää suullista taitoa sekä toisen kotimaisen kielen hyvää kirjallista taitoa sekä luetun tekstin ymmärtämisen taitoa.

Sosiaaliohjaajan työaika on 38 h 25 min /viikko. Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Koeaika on enintään puolet työsuhteen kestosta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.6.2022 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa- linkin kautta. Haastattelemme jo hakuajalla.


Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Alexandra Blomqvist puh 040 184 3539 alexandra.blomqvist2@porvoo.fi tai johtava sosiaalityöntekijä Raisa Muikku puh 040 537 7899 raisa.muikku@porvoo.fi.


Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Alexandra Blomqvist puh 040 184 3539 alexandra.blomqvist2@porvoo.fi tai johtava sosiaalityöntekijä Raisa Muikku puh 040 537 7899 raisa.muikku@porvoo.fi.

Lisätietoja

Aikuissosiaalityö

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat