Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Haemme sosiaaliohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen aikuissosiaalityön viranomaistehtäviin Rantasalmelle.

Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (Sosteri) tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Savonlinnaan, Enonkoskelle, Sulkavalle ja Rantasalmelle. Sosteri on tuottanut 1.1.2020 lähtien sosiaalihuollon viranomaispalvelut Rantasalmelle. Sosiaali- ja terveyspalvelujen tuotannosta Rantasalmella vastaa sopimuksen mukaisesti Terveystalon Kuntapalvelut vuoden 2022 ajan, jonka jälkeen palvelut tuotetaan Etelä-Savon hyvinvointialueella.

Rantasalmen sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluvat TYP-työ sekä toimeentulotukitehtävät (täydentävä ja ehkäisevä toimeentulotuki) ja niihin liittyvät viranhaltijapäätökset sekä ikäihmisten palvelupäätökset ja SAS-työryhmän työskentely.

Edellytämme, että hakijalla on kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon. Lisäksi arvostamme alan työkokemusta ja kokemusta sosiaalihuollon virkatyöstä, kehittävää työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Sosiaaliohjaaja tekee laaja-alaista yhteistyötä verkostossa yhdessä mm. palveluntuottajan, sosiaali- ja terveydenhuollon ja työllisyyden palveluiden kanssa.

Sosiaaliohjaajan työaika on yleistyöaika 38,75 h/viikko. Työ on päivätyötä. Käytettävissäsi on oma työhuone ja mahdollisuus etätyöhön.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys, sosionomin tutkinto. Palkkaus on SOTE-sopimuksen hinnoittelun 02SOS050 ja organisaatiossa toteutetun työn vaativuuden arvioinnin mukainen. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Viran ja viransijaisuuden täytössä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Työpisteen osoite: Rantasalmen kunnantalo, Poikkitie 2, 58900 Rantasalmi.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset todistukset tulee esittää haastattelun yhteydessä.
Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemukseen tulee liittää CV/ansioluettelo.

Työhaastattelut pidetään 4.7.2022 klo 12-14 välisellä ajalla Rantasalmen kunnantalolla.

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa:
vs. johtava sosiaalityöntekijä Elina Ruuttanen, puh. 044 417 4101.
Sähköposti: elina.ruuttanen@sosteri.fi

Lisätietoja

Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky, Sosiaalipalvelut, Aikuissosiaalityö Rantasalmi

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 40 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.


Osoite: Poikkitie 2, 58900 Rantasalmi
Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat