Sosiaaliohjaaja, Aikuissosiaalityö, sijaisuus - Espoon kaupunki

Espoon aikuissosiaalityössä on avoinna sosiaaliohjaajan määräaikainen sijaisuus. Etsimme ammattitaitoiseen ja monialaiseen joukkoomme innostunutta sosiaaliohjaajaa. Voit olla missä tahansa työurasi vaiheessa. Sinulla on hyvät tiimityöskentelyn taidot ja tavoitteellinen työote ja olet kiinnostunut kehittymään sosiaaliohjaajan ammatissa. Osaat lisäksi sujuvasti ilmaista itseäsi sekä suullisesti että kirjallisesti.

Avoimena oleva tehtävä sijoittuu Espoon kaupungin aikuissosiaalityöhön Leppävaaran tiimiin, jossa asiakkaat ovat yli 30-vuotiaita. Tiimimme kokoonpanossa työskentelee tällä hetkellä neljä sosiaalityöntekijää ja kolme sosiaaliohjaajaa sekä kaksi etuuskäsittelijää ja johtava sosiaalityöntekijä.

Sosiaaliohjaajan toimenkuvaan kuuluvat asiakastapaamiset toimistolla, etänä tai jalkautuen, intensiivinen lähityö, suunnitelmallinen työ sosiaaliohjauksen keinoin lähellä asiakkaan arkea sekä puhelimitse tapahtuva neuvonta ja ohjaus. Sosiaaliohjaaja tekee myös omien asiakkaiden täydentävän toimeentulotuen päätöksiä. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta myös yhdessä työparina toimivan sosiaalityöntekijän ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Työnkuvaan saattaa kuulua myös ryhmänohjausta.

Tarjoamme sinulle haastavan ja innostavan työn. Tueksesi saat työyhteisön, jossa työtä tehdään yhdessä toisia tukien ja jossa on hyvä kasvaa ammattilaisena. Moniammatillinen työyhteisömme toimii viihtyisässä modernissa monitoimitilassa, jossa asiakastapaamishuoneet, kokoustilat ja puhelinhuoneet on järjestetty erikseen. Perehdytys ja työnohjaus on järjestetty.

Palvelussuhde alkaa sopimuksen mukaan niin pian kun mahdollista.


Työpaikan nimi: Espoon aikuissosiaalityö, Leppävaaran tiimi

Työaika: 38 h 15 min / viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Arvostamme sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisua. Aikaisempaa kokemusta aikuissosiaalityöstä katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä.

Aikuissosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-fi/sosiaali_ja_terveyspalvelut/sosiaalityo_ja_toimeentulo

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Aikuisten sosiaalipalvelut, Aikuissosiaalityö
  • TyöpaikkaMääräaikainenKokoaikatyö
  • ESPOO-02-1550-20
  • 1.2.2021 - 31.12.2021
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2556,71 € / kk
  • 13.1.2021 - 27.1.2021 15:45
  • SosiaalityöSosiaalialaEspooUusimaa

Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Hanna Murremäki, puh. 0406394404 (tavoitettavissa ma-to).

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Aikuisten sosiaalipalvelut, Aikuissosiaalityö
Osoite: Komentajankatu 5C, 02600 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.