Skip to main content
test

Kaipaatko päivätyötä ja ammattitaitoista tiimiä, jonka kanssa tuotetaan moniammatillisesti laadukkaita sosiaalialan palveluita kuntalaisille?

Ammattitaitoinen ja osaava sosiaalitoimen työyhteisö hakee Virrat-Ruovesi -yhteistoiminta-alueelle aikuissosiaaliohjaukseen sosiaaliohjaajaa pitkäaikaiseen virkasuhteeseen tässä vaiheessa määräaikaisesti. Odotamme sinun olevan työstäsi innostunut sosiaalialan ammattilainen, joka omaa aktiivisen työotteen, sujuvat vuorovaikutustaidot sekä palvelualttiin työasenteen.

Työnantajana tarjoamme sinulle moniammatillisen työyhteisön, kehittämismyönteisen ilmapiirin ja mahdollisuuden myös etätyöskentelyyn. Lisäksi käytettävissäsi on Smartum-työsuhde-edut, säännöllinen työnohjaus ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Voit myös halutessasi vaikuttaa, haluatko työskennellä pääsääntöisesti Ruovedellä vai Virroilla.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Huomioimme myös sosiaalialan opiskelijat, joten laita rohkeasti hakemustasi tulemaan. Myös osa-aika työ on mahdollinen.

Hakemukset kuntarekryn kautta viimeistään 19.8.2022 klo 15 mennessä.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Petra Isosalo, petra. isosalo@virrat.fi /
sosiaali - ja terveysjohtaja Minna Koskinen, 044 -7151094 5.8. klo 8-9 tai 12.8. klo 12-13 / minna.koskinen@virrat.fi

Lisätietoja

Virtain kaupungin sosiaalitoimi

Virrat on 6600 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Pirkanmaalla. Kaupunkimme palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.


Osoite: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat