Sosiaaliohjaaja (aikuisten sosiaalipalvelut, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  26.7.2024 15:45

Tule mukaan kehittyvään tiimiimme, jossa pääset osaksi osaavaa porukkaamme!

Haemme aikuisten sosiaalipalveluihin vakituiseen virkasuhteeseen Hannikaisenkadun sosiaaliasemalle

SOSIAALIOHJAAJAA

Sosiaaliohjaajan työnkuvaan kuuluu kokonaisvastuu aikuissosiaalityön sosiaaliohjauksen asiakasprosesseista: sosiaalihuoltolain mukaisten palvelutarpeen arviointien ja suunnitelmien laatiminen, työskentely asiakkaan ja asiakkaan verkostojen kanssa, täydentävästä ja ehkäisevästä toimeentulotuesta päättäminen, aktivointisuunnitelmat sekä muu päätöksenteko.

Tehtävä sijoittuu aikuisten sosiaalipalveluihin keskiselle alueelle, Jyväskylään Hannikaisenkadun sosiaaliasemalle. Pääset mukaan kehittämään tiimimme toimintaa koko hyvinvointialueella. Tarjoamme sinulle esihenkilön ja moniammatillisen tiimin tuen, osittaisen etätyömahdollisuuden ja mahdollisuuden vaikuttaa työpäiviesi suunnitteluun ja sisältöön.

Työn tueksi tarjoamme viikoittaiset tiimipalaverit, työnohjauksen sekä ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää koulutusta. Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

----------

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3 §:n ja 8 §:n mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja).

Edellytämme hyviä suomen kielen kirjallisia ja suullisia taitoja. Arvostamme aiempaa kokemusta aikuissosiaalityön sosiaaliohjauksesta viranomaistyönä, Sosiaali Efficasta, toimeentulotukityöstä sekä sosiaalihuoltolain mukaisista virkatehtävistä. Lisäksi arvostamme aktiivista, rohkeaa ja kehittävää työotetta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Sami Markuksela (24.6-28.6)

johtava sosiaalityöntekijä

p. 0503395601

etunimi.sukunimi@hyvaks.fi

---

Pirjetta Sieväsen (1.7-12.7)

sosiaalityöntekijä

p. 0503118809

etunimi.sukunimi@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan