Sosiaaliohjaaja, Asiakasohjauksen Soihtu-tiimi, Salo-Somero

Hakuaika päättyy  2.8.2024 14:00

Oletko vaikuttavasta työstä syttyvä tiimipelaaja? Meillä on tarjolla työpaikka, jossa pääset varmistamaan asiakkaan palvelun ensikontaktin laatua yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa!

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen sosiaalipalveluissa toimii Asiakasohjauksen Soihtu-tiimejä, jotka vastaavat lapsiperheiden ja työikäisten asiakkaiden ohjauksesta, neuvonnasta sekä palvelutarpeen arvioinnista.

Salon ja Someron alueen Soihtu-tiimiin etsitään nyt kehittämismyönteistä ja positiivisella asenteella töitä tekevää sosiaaliohjaajaa vakituiseen virkasuhteeseen. Työ painottuu työikäisten kanssa tehtävään asiakastyöhön. Sinua odottaa aidosti moniammatillinen tiimi, jossa työskentelee psykiatrinen sairaanhoitaja, psykologi, sosiaaliohjaajia, sosiaalityöntekijöitä, johtava sosiaalityöntekijä ja käytössä on lisäksi Soihtujen yhteinen perheterapeutti.

Soihtu-tiimin työikäisten sosiaaliohjaaja tekee alle 65-vuotiaden asiakkaiden sosiaalipalveluiden tarpeen arviointia ja asiakasohjausta. Tehtäviin kuuluvat sosiaalihuoltolain mukaisten ilmoitusten, yhteydenottojen ja huoli-ilmoitusten kiireellisyysarviointi ja käsittely sekä tarvittaessa palvelutarpeen arvioinnin laatiminen ja asiakkaan saattaminen palveluiden piiriin. Sosiaaliohjaaja toimii myös sosiaalityöntekijän työparina erityistä tukea tarvitsevan aikuisen palvelutarpeen arvioinnissa. Työtä tehdään yhteistyössä asiakkaan, hänen läheistensä sekä tarvittavien muiden ammattilaisten kanssa moniammatillisissa verkostoissa. Dokumentointi on olennainen osa työnkuvaa, ja työskentelyä määrittävät lakisääteiset määräajat. Sosiaaliohjaaja osallistuu lisäksi tiimin yhteiseen kehittämistyöhön.

Soihtu-tiimissä sosiaaliohjaajan päivät ovat monipuolisia, ja tukenasi työssä on esihenkilön lisäksi ammattitaitoinen tiimi, jossa työkaveria ei jätetä yksin vaan apua ja neuvoja tarjotaan tarvittaessa. Tarjoamme tueksi myös säännöllisen työnohjauksen. Työssä on mahdollisuus etätyöhön sovitusti.

Tule tekemään vaikuttavaa työtä kanssamme!

Työ alkaa 19.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosionomi AMK tai aiempi vastaava tutkinto.

Hakijalta edellytämme asiakaslähtöistä, reflektoivaa ja arvioivaa työotetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä riittävää ja monipuolista sosiaalipalveluiden asiantuntemusta. Toivomme hakijalta myös oma-aloitteisuutta, rohkeutta monialaiseen yhteistyöhön ja verkostojen rakentamiseen sekä kehittämismyönteisyyttä.

Lisäksi edellytämme suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työ on liikkuvaa, ja siksi työssä tarvitaan ajokortti. Oma auto ei kuitenkaan ole välttämätön.

Eduksi luemme kokemuksen aikuissosiaalityön alalta sekä sosiaalihuoltolain mukaisesta palvelutarpeen arvioinnista.

Työpaikan osoite: Iot Campus, Joensuunkatu 7, 24100 Salo.

Iot Campukselle on helppo saapua niin omalla autolla kuin julkisillakin kulkuvälineillä. Campuksella toimii lounasravintola ja työntekijöillä on mahdollisuus käyttää kuntosalia.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. työkokemuslisä (3-8%). Työkokemuslisää maksetaan hyväksi laskettujen työvuosien perusteella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Jos sinulla on hyväksi luettavaa työkokemusta yli 15 vuotta, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa, joka tarkoittaa 7,5 viikkoa lomaa vuodessa.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Asiakasohjauspäällikkö Johanna Lehtola

johanna.lehtola@varha.fi

p. +358406240863

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme noin 23 000 asiantuntijan työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! Tutustu työnantajaan