Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja, Asumisen tuen pienasuntotyöryhmä - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme sosiaaliohjaajaa sijaisuuteen Asumisen tuen yksikköön, pienasuntotyöryhmään ajalle 18.7.2022- 31.12.2022.

Asumisen tuki- yksikön tehtävä on sosiaalihuoltolain mukaisten asumispalveluiden järjestäminen helsinkiläisille asunnottomuustaustaisille päihde- ja mielenterveysongelmaisille asiakkaille sekä yksikön hajasijoitetuissa asunnoissa asuvien asukkaiden tukeminen.

Sosiaaliohjaajan tehtävänä on asiakkaiden asumisen ja arjen taitojen tukeminen. Olennainen osa työtä ovat kotikäynnit. Sosiaaliohjaaja osallistuu asiakassuunnitelmien laatimiseen, toteuttamiseen ja arviointiin yhteistyössä sosiaalityöntekijän sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. Työhön liittyy erilaisten ongelmatilanteiden, esimerkiksi vuokravelkojen, selvittelyä. Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja päivittäin vaihtelevaa. Asiakkaat asuvat itsenäisissä pienasunnoissa, jotka sijaitsevat eri puolilla Helsinkiä. Työtä on mahdollista tehdä työparityönä. Asumisen tuella on käytettävissään 2 henkilöautoa ja 2 pakettiautoa.

Sosiaaliohjaaja kuuluu tukiasumisen pienasuntotyön tiimiin, jossa työskentelee 5 sosiaaliohjaajaa, 2 ohjaajaa, sairaanhoitaja, asuntokoordinaattori ja johtava sosiaaliohjaaja. Tiimin työtehtäviin kuuluu asumiseen liittyvien, monenlaisten ongelmatilanteiden, kuten häiriöiden, kuolemantapausten ja vuokravelkojen selvittely sekä asiakkaan ohjaaminen tarpeen mukaisiin palveluihin. Lisäksi työryhmän tehtäviin kuuluu väistöasuntojen järjestäminen sekä muuttojen organisointi esimerkiksi putkiremonttien ajaksi. Työskentely pienasuntotyöryhmässä vaatii laaja-alaista yhteistyötä eri toimijoiden, kuten eri viranomaisten, isännöitsijöiden, naapurien ja omaisten kanssa. Työ on ajoittain hektistä ja vaatii paineensietokykyä ja kykyä reagoida muuttuviin tilanteisiin nopeasti ja joustavasti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet, mahdollisuuden työnohjaukseen, ammattitaitoisen työyhteisön sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on mahdollisuus mm. työsuhdematkalippuun ja edullisen sekä monipuolisen kuntosalin käyttöön vapaa-ajallasi. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Haethan paikkaa heti, kun kiinnostuit! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi) .
Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme oma-aloitteisuutta, hyviä ongelmanratkaisutaitoja, tiimi- ja yhteistyötaitoja sekä kiinnostusta asunnottomien asiakkaiden asumisen tukemiseen.

Luemme eduksi palvelujärjestelmän tuntemisen sekä ajokortin.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, terveys- ja päihdepalvelut, Asunnottomien asumispalvelut
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-02-362-22
  • 18.7.2022 tai sop.mukaan -31.12.2022
  • 2505,67 e/kk
  • 22.6.2022 - 15.7.2022 16:00
  • Sosiaalialan muut tehtävätHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Johtava sosiaaliohjaaja Juha Suvanto, p. 050 3471020

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, terveys- ja päihdepalvelut, Asunnottomien asumispalvelut

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Toinen linja 4 H, 00530 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat