Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja: ikäihmisten asumispalvelut (Rantapiha, Hoivakoti ja Harjula), Kitee (id8147) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

"Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!"


HAEMME 10.12.2023 MENNESSÄ VAKITUISEEN TEHTÄVÄÄN

SosiaaliohjaajaaKiteelle monimuotoisen asumisen yksiköihin. Toimipisteenä ovat Kiteen hoivakoti, Hoivakoti Rantapiha ja Hoivakoti Harjula

TehtävänkuvausSosiaaliohjaajana tulet työskentelemään kolmessa eri asumispalveluyksikössä. Työtehtävään kuuluu mm. asukkaiden palvelutarpeen arviointia, tukien ja etuuksien kartoittamista, yksikön asukkaiden omatyöntekijä vastuu ja asukkaiden hoiva- ja huolenpito.

Työaika 38,25h/vko

Työyhteisön esittelyTyöyhteisömme ovat huumorintajuisia ja keskustelukulttuurin omaavia. Saat työskennellä eri ikäisten, eri ammattiryhmien ja moniosaajien parissa. Arvostamme kehittämisideoitasi ja omaa näkemystäsi, mikä auttaa kehittämään monimuotoista asumista. Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme

KelpoisuusehdotSosiaaliohjaajalta odotamme sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen laillistusta tai lupaa toimia sosionomin tai geronomin tehtävissä.

Palkkaus ja edutTehtäväkohtainen palkka on: 2857,50 euroa / kk.

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella
Lisätiedot Tehtävän aloitus on alustavasti suunniteltu ajalle 1.1.2024, mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). Tehtävässä on koeaika kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa palveluesihenkilöt Anne Inkinen puh. 013 330 6320 ja Henna Hämäläinen puh. 013 330 6318

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 8.11.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-8147
  • 8.11.2023 - 10.12.2023 23:59
  • Pohjois-KarjalaKiteeKunta

Yhteystietomme

palveluesihenkilöt Anne Inkinen puh. 013 330 6320 ja Henna Hämäläinen puh. 013 330 6318

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat