Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja: ikäihmisten palvelut, Juuka (id6478) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Tule meille,

sosiaaliohjaajaksi Juuan kotihoitoon ja asumisyksiköihin

Siun sote kuntayhtymässä on haettavana 5.9.2022 mennessä sosiaaliohjaajan tehtävä.

Haemme sosiaaliohjaajaa ikäihmisten toimialueelle Juuan kotihoitoon ja asumisyksiköihin 1.10.2022 alkaen.

Juuassa toimivat kotihoito ja kaksi asumisen yksikköä (Kielo ja Kotikallio). Lisäksi Juuassa toimii yleislääketieteen hoitosolu. Sosiaaliohjaaja on merkittävässä roolissa asiakkaan palvelusuunnittelun kokonaisuuden koordinoinnissa ja vaihtoehtojen kartoittamisessa (eri palveluntuottajat) sekä palvelutarpeen ja palvelujen sopivuuden arvioinnissa yhdessä asiakkaan kanssa. Työssä korostuvat neuvonnan ja ohjauksen sekä kasvatuksen, kuntoutuksen ja hoivan tehtävät.

Tehtäväalueisiin kuuluu esimerkiksi

 • arjessa selviytymistä tukevien palveluiden tarpeen selvittäminen, palvelujen järjestäminen ja palvelupäätösten valmisteleminen, sekä ohjaus/avustaminen palveluiden hakemisessa ja aloittamisessa
 • taloudellisen tilanteen selvittely/ratkaisujen etsiminen, taloudellisten tukien ja etuuksien kartoittaminen ja ohjaus tukien haussa
 • asumiseen liittyvä ohjaus ja avustaminen, sekä kodin ulkopuolelle asiointiin liittyvä tuki
 • erityisen tuen kartoittaminen ja tukeminen sosiaalityön asiakasprosessissa asiakassuunnitelman mukaisesti
 • Lisäksi tehtävään sisältyy käytännön hoivatyöhön osallistumista.
Tarjoamme sinulle
 • ison organisaation mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä kanssamme
 • hyvän perehdytyksen
 • moniammatillisen yhteistyön
 • monipuoliset ja haastavat tehtävät itsenäisessä ja ihmisläheisessä tehtävässä
 • koko työyhteisön tuen
Sosiaaliohjaaja työskentelee asiakkaan kanssa itsenäisesti tai terveydenhuollon/sosiaalihuollon ammattihenkilön työparina. Erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden työparina on sosiaalityöntekijä.

Kelpoisuusehtona sosiaaliohjaajan tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosiaalihuollon ammattitehtävissä. Tehtävään sopivat koulutukset ovat geronomi (amk) ja sosionomi (amk).

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Juuka on vireä itäsuomalainen paikkakunta, jossa on kaunis luonto ympärillä ja monipuoliset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet ympäri vuoden.

Työsuhteessa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Tehtävän peruspalkka on 2724,42 €/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon virka- ja työehtosopimuksen (SOTE -sopimus) mukaisesti.

Tehtävään ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Lisätietoja antavat palvelupäällikkö Eeva Nykänen p. 013 330 9928, eeva.nykanen@siunsote.fi palvelujohtaja Hannele Komu p. 013 330 6692, hannele.komu@siunsote.fi.

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
 • Siun sote
 • Työpaikka
 • siso-6478
 • 29.7.2022 - 5.9.2022 23:59
 • KuntaPohjois-Karjala

Yhteystietomme

palvelupäällikkö Eeva Nykänen p. 013 330 9928, eeva.nykanen@siunsote.fi palvelujohtaja Hannele Komu p. 013 330 6692, hannele.komu@siunsote.fi.

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat