Sosiaaliohjaaja - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Oletko sinä tuleva Kajaanin aikuissosiaalityöhön sosiaalisen luototuksen tiimiin sosiaaliohjaaja? Tule työkaveriksemme välittävään ja ammattitaitoiseen työyhteisöömme auttamaan ihmisiä. Tuemme toisiamme ja otamme uudet työntekijät vastaan avoimesti ja uusia ajatuksia arvostaen.

Kainuun soten aikuissosiaalipalveluissa kehitetään toimintaa siten, että alueen asukkaat saisivat mahdollisimman helposti ja sujuvasti tarpeen mukaista apua. Sosiaalinen luotto on osa aikuissosiaalipalveluiden palvelutarjontaa ja se on pankkilainaan verrattavissa oleva matalakorkoinen laina, jonka myöntää Kainuun sote. Sosiaalinen luotto voiaan myöntää perustellusta syystä Kainuun soten kunnissa vakinaisesti asuvalle henkilölle. Luoton tarkoituksena on taloudellisen syrjäytymisen ja ylivelkaantumisen ehkäiseminen sekä ihmisen itsenäisen suoriutumisen edistäminen. Aikuissosiaalityössä kehitetään sosiaalisen luoton prosessia asiakaslähtöisemmäksi ja sujuvaksi osaksi muuta aikuissosiaalityön palvelukokonaisuutta.

Tämä sosiaaliohjaajan vakinainen virka pitää sisällään erilaisia aikuissosiaalityön työtehtäviä, kuten neuvontaa ja palveluohjausta Kajaanin aikuissosiaalityön neuvonnassa, puhelinpalvelua aikuissosiaalipalveluiden takaisinsoittopalvelussa sekä sosiaalisen luoton organisointia ja hakemusten käsittelyä yhdessä tiimin kanssa. Tehtävänkuva on monipuolinen ja se tarkentuu palveluprosessin uudistamisen yhteydessä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 8 §:n mukainen sosiaaliohjaajan pätevyys (sosionomi AMK).

Virkaan valittavalta edellytetään hyviä asiakkaan kohtaamistaitoja ja vuorovaikutustaitoja sekä valmiuksia työskennellä moniammatillisessa tiimissä ja verkostoissa. Työssä vaaditaan kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja valmiuksia työskennellä myös yksin asiakkaiden kanssa.

Arvostamme kokemusta vaikeissa elämäntilanteissa olevien ihmisten kanssa toimimisesta, joustavaa työotetta, oma-aloitteisuutta ja kykyä kehittää toimintaa asiakkaiden hyväksi.

Työ edellyttää liikkumista asiakkaan kotiin sekä toimimista myös muiden toimintaympäristöjen ja moniammatillisten verkostojen kanssa, joten ajokortti on välttämätön. Sosiaaliohjaaja työskentelee tarvittaessa koko Kainuun soten alueella.

Tehtäväkohtainen palkka on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan johtava sosiaalityöntekijä Veera Rinteelle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "Sosiaaliohjaaja 002137"

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan
  • Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Perhepalvelut, Sosiaalityö Kajaani
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • KAI-03-259-20
  • 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan
  • Kainuun soten tva:n mukainen
  • 16.11.2020 - 7.12.2020 15:00
  • SosiaalityöSosiaalialaKajaaniKainuu

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Veera Rinne, veera.rinne@kainuu.fi, p. 044 716 7036 ja vastuualuepäällikkö Päivi Ahola-Anttonen, paivi.ahola-anttonen@kainuu.fi, p. 044 710 1792.

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Perhepalvelut, Sosiaalityö Kajaani
Osoite: Linnankatu 18 A 10, 4. krs, 87100 Kajaani

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.