Sosiaaliohjaaja - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Sosiaaliohjaaja - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Haemme sosiaaliohjaajaa Kainuun soten aikuissosiaalityöhön (eläkeselvittely).

Eläkeselvittelyä tekevän sosiaaliohjaajan tehtävänä on pitkäaikaistyöttömien työnhakijoiden eläkeselvittelyn koordinointi Kainuun sote-kunnissa (Hyrynsalmi, Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Ristijärvi, Sotkamo ja Suomussalmi). Kyseessä on tehtäväkokonaisuus, jonka tavoitteena on ohjata työttömiä, mahdollisesti työkyvyttömiä asiakkaita heille tarkoituksenmukaisten palvelujen ja etuuksien piiriin (esim. työkyvyttömyyseläke).

Sosiaaliohjaajan tehtävänä on auttaa asiakasta saamaan tarvittavat lausunnot ja selvitykset työkyvystään, jonka jälkeen asiakkaan on mahdollista hakea työkyvyttömyyseläkettä, jos se katsotaan aiheelliseksi. Tarkoituksena on olla asiakkaan tukena ja apuna eläkeselvittelyn eri vaiheissa ja siihen liittyvissä tilanteissa, kuten lääkärin vastaanotolla.

Sosiaaliohjaaja koordinoi eläkeselvittelyprosessia ja kokoaa yhdessä asiakkaan kanssa eri tahoilta saadut asiakirjat yhteen sekä avustaa eläkehakemuksen tekemisessä tai ohjaa tarvittaessa muiden palvelujen piiriin. Tehtäviin kuuluu kehittää Kainuun työ- ja toimintakyvyn arvioinnin ja eläkeselvittelyjen moniammatillista ja monisektorista toimintamallia.

Arvostamme kokemusta vaikeissa elämäntilanteissa olevien asiakkaiden kanssa työskentelemisestä, sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä kehittää omaa työtä. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia moniammatillisissa verkostoissa.

Tehtävä edellyttää liikkumista Kainuun sote-kunnissa, joten ajokortti on välttämätön.

Kelpoisuusvaatimuksena on Sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 8 §:n mukainen sosiaaliohjaajan pätevyys (sosionomi AMK).

Kainuun sote tarjoaa kattavaa ja laajaa sisäistä koulutusta ja mahdollisuuden myös ulkopuoliseen koulutukseen sekä ryhmätyönohjauksen.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen.

Työ alkaa 14.2.2019 tai sopimuksen mukaan, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan johtava sosiaalityöntekijä Veera Rinteelle ja lähetetään osoitteella:

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Kirjaamo

PL 400

87070 KAINUU

Kuoreen merkintä: "sosiaaliohjaaja 2144"

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan sekä todistus rikostaustan selvittämisestä (Laki lasten kanssa työskenteleville rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Veera Rinne p. 044 716 7036, veera.rinne@kainuu.fi
Vastuualuepäällikkö Päivi Ahola-Anttonen p. 044 710 1792, paivi.ahola-anttonen@kainuu.fi

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Perhepalvelut, Aikuissosiaalityö
Osoite: Välikatu 21 B, 2.krs., 87100,

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.
Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.

Tutustu työnantajaan