test

Sosiaaliohjaaja

Hakuaika päättyy  7.2.2023 15:00

Haemme sosiaaliohjaajaa Sosiaali- ja perhepalveluiden Aikuisten sosiaalityö -yksikköön Kajaaniin. Kyseessä on vakinainen virkasuhde. Tule työkaveriksemme välittävään ja ammattitaitoiseen työyhteisöömme auttamaan ihmisiä. Tuemme toisiamme ja otamme uudet työntekijät vastaan avoimesti ja uusia ajatuksia arvostaen.

Sosiaaliohjaaja vastaa kuntaan saapuvien kiintiöpakolaisten ja muiden oleskeluluvan saaneiden henkilöiden sosiaalipalveluiden järjestämisestä yhteistyössä muiden sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoiden kanssa. Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluu asiakkaiden neuvonta, ohjaus sekä psykososiaalinen tuki. Työ on suunnitelmallista ja tavoitteellista työtä asiakkaiden kanssa. Työtä tehdään toimiston lisäksi asiakkaan kotona ja muualla asiakasta tavaten ja rinnalla kulkien. Työ sisältää moniammatillista verkostotyötä, palvelutarpeen arviointia, ohjaus- ja neuvontatyötä. Lisäksi tehtäviin kuuluu sopimusten ja päätösten tekemistä koskien mm. täydentävää ja ehkäisevää toimeentulotukea sekä työikäisten palveluita.

Sosiaali- ja perhepalvelut on profiloitunut aktiivisena palvelujen kehittäjänä. Olemme kehittäneet erityisesti sosiaalista kuntoutusta, rakenteellista sosiaalityötä sekä yhteisösosiaalityötä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää osaamistasi. Aikuisten sosiaalityössä pääset mukaan kehittämään kuntalaisten näköistä sosiaalityötä ja vaikuttamaan hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen rakenteellisen sosiaalityön keinoin. Tarjoamme kattavaa ja laajaa sisäistä koulutusta, ryhmätyönohjausta ja henkilökuntaetuuksia, kuten ePassin ja kaksi tyhy-iltapäivää vuodessa. Noudatamme Kainuun hyvinvointialueella kodin ja työelämän joustoon sopivaa liukuvaa työaikaa. Sinulla on mahdollisuus myös etätyöhön. Aikuisten sosiaalipalveluissa on käytössä perehdytyssuunnitelma ja kattavat työohjeet.

Toimipisteemme sijaitsee Kajaanin ydinkeskustassa Linnankadun nykyaikaisissa ja viihtyisissä tiloissa. Kainuussa voit nauttia upeista luonnon antimista, eräilymahdollisuuksista joka lähtöön, vapaasta metsästysoikeudesta valtion mailla sekä lumivarmasta talvesta.

Edellytämme oma-aloitteista ja joustavaa työskentelyotetta, hyvää organisointikykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kehittävää ja positiivista työotetta. Arvostamme kokemusta vaikeissa elämäntilanteissa olevien ihmisten kanssa toimimisesta ja erilaisten sosiaalisen kuntoutuksen menetelmien osaamista. Työ vaatii liikkumista, joten ajokortti on välttämätön.

Hakijalla tulee olla sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen sosionomin kelpoisuus sekä Valviran myöntämä ja rekisteröity sosiaalihuollon ammattioikeus.

Tehtäväkohtainen palkka on Kainuun hyvinvointialueen vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen 2833,56 €/kk (lisäksi mahdolliset henkilökohtaiset kokemuslisät). Koeaika 6 kk. Aloitusajankohta sopimuksen mukaan.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan vs. johtava sosiaalityöntekijälle Tony Nummelle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun hyvinvointialue, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "sosiaaliohjaaja Kajaani/kotoasiakkaat"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan sekä todistus rikostaustan selvittämisestä (laki lasten kanssa työskenteleville rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja antaa vs. johtava sosiaalityöntekijä Tony Nummi, p. 044 716 7036, tony.nummi@kainuu.fi ja palveluyksikköpäällikkö/johtava sosiaalityöntekijä Päivi Ahola-Anttonen, p. 044 710 1792, paivi.ahola-anttonen@kainuu.fi.

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Kainuun sote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Kainuun alueella vauvasta vaariin. Tutustu työnantajaan