Sosiaaliohjaaja kuntouttavaan työtoimintaan - Seinäjoen kaupunki

Haetaan kuntouttavan työtoiminnan ohjaajaa (sosiaaliohjaaja) määräaikaiseen virkaan 30.6.2023 saakka. Virka sijoittuu Seinäjoen työllistymistä edistävään monialaiseen yhteispalveluun (TYP).

Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP) on TE-toimiston, kunnan ja Kelan yhteinen toimintamalli, joka palvelee pidempään työttömänä olleita työnhakijoita. Haettava sosiaaliohjaaja tekee työtä osana monialaista tiimiä Seinäjoen kuntakokeilussa. Kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja vastaa asiakkaidensa kuntouttavan työtoiminnan prosessista, johon kuuluu mm. asiakkaiden yksilövalmennus, kuntouttavan työtoiminnan paikkojen etsiminen ja sopimusten laadinta, tutustumiskäynnit ja sopimusten laadinta, kuntouttavan ryhmien suunnittelu ja järjestäminen yhteistyössä palvelun tuottajien kanssa, palautteiden ja vaikuttavuustiedon kerääminen ja tiivis verkostoyhteistyö eri toimijoiden kanssa. Keskeisinä yhteistyötahoina tehtävässä ovat kuntouttavan työtoiminnan palveluntuottajat. Työ on hyvin itsenäistä ja liikkuvaa, joten oma auto on tarpeen.

Edellytämme sosionomi (AMK) tutkintoa (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 3§), aikaisempaa kokemusta työllisyyden hoidon kentältä, kehittävää työotetta, kokonaisuuksien hallintaa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi toivomme hakijalta hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä asiakasta motivoivaa ja tukevaa työtapaa. Arvostamme voimavara -ja ratkaisukeskeistä työotetta.

Työssä on neljän kuukauden koeaika. Seinäjoki on savuton työyhteisö.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Etelä-Pohjanmaan monialaisen yhteispalvelun johtaja Anu Tikkala, 044 4181 183, anu.tikkala@seinajoki.fi

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala
Osoite: Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)

Sinulle suositellut työpaikat