test
Sosiaaliohjaaja, Lännen nuorten sosiaalityö - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme sosiaaliohjaajaa vakinaiseen virkaan Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan Lännen nuorten sosiaalityön tiimiin Haagan palvelupisteeseen. Sosiaaliohjaaja työskentelee 16-29-vuotiaiden nuorten kanssa. Tiimissä on neljä sosiaaliohjaajaa, kahdeksan sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Haagan palvelupiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Sosiaaliohjaajan työhön kuuluu yksilö- ja perhekohtaista asiakastyötä, arjessa tukemista, neuvontaa ja ohjausta sopivien palveluiden löytämiseksi. Sosiaaliohjaaja työskentelee itsenäisesti omien asiakkaidensa kanssa, mutta myös sosiaalityöntekijän parina ja nuoren kanssa moniammatillisissa verkostoissa. Työnkuvaan sisältyy toimistotapaamisten lisäksi jalkautuvaa työtä, sekä täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen käsittelyä.

Tarjoamme Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun tai kaupunkipyörän, lounasedun ja liikuntapalveluita sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtä ja työnkuvaa. Lisäksi Helsingin kaupunki tarjoaa monipuolista koulutusta ja työnohjausta. Käytössä on liukuva työaika ja mahdollisuus tehdä etätyötä 1-2 päivänä viikossa.

Helsingin sosiaali- ja terveystoimialan Lännen aikuissosiaalityön yksikköön kuuluu aikuisten ja nuorten sosiaalityön ja -ohjauksen tiimien lisäksi koko kaupunkia palvelevat etsivä lähityö, sosiaalinen kuntoutus, työkykyselvitys, kuntouttava työtoiminta, Avotyötoiminta, Uusix-verstaat ja Pakilan työkeskus.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon: Sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13. Kuoreen tunnus SOTE-01-755-21. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi AMK).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Edellytämme hyviä asiakastyön taitoja ja kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimissä, paineensietokykyä ja joustavuutta.

Luemme eduksi:
- työkokemuksen nuorten ja nuorten aikuisten kanssa työskentelystä
- Helsingin kaupungin palvelu- ja asiakastietojärjestelmän tuntemisen
- kiinnostuksen aikuissosiaalityön kehittämiseen
- hyvät tietotekniset taidot.
Lisäksi luemme eduksi innostuksen ja osaamisen sosiaalisen median hyödyntämiseen osana rakenteellista työtä sekä avoimen ja keskustelevan työotteen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Lännen aikuissosiaalityö, Lännen nuorten sosiaalityö
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-01-755-21
  • 1.2.2022
  • 2 676,96 e/kk
  • 15.11.2021 - 14.12.2021 15:00
  • Sosiaalialan muut tehtävätHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

vs. johtava sosiaalityöntekijä Päivi Koski, puh. 050 4017 389

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Lännen aikuissosiaalityö, Lännen nuorten sosiaalityö

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Helsingin sosiaali- ja terveystoimessa nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö sijoittuu perhe- ja sosiaalipalvelujen kokonaisuuteen. Nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö muodostuu neljästä yksiköstä, joihin kaikkiin kuuluu alueen nuorille ja aikuisille suunnattuja sosiaalityön, sosiaaliohjauksen, sosiaalineuvonnan sekä yhdyskuntatyön palveluita. Lisäksi kullakin yksiköllä on omat kaupunkitasoiset vastuualueensa.


Osoite: Hopeatie 6, 00440 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat