test
Sosiaaliohjaaja, Läntinen lapsiperhesosiaalityö - Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus

Hei sinä sosiaalialan ammattilainen! Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä osaksi kaupungin mahtavinta työporukkaa.

Meitä Läntisessä lapsiperhesosiaalityössä yhdistää hyvä huumorintaju, halu kehittää lapsiperhesosiaalityötä sekä vahva ammatillisuus. Etsimme nyt sosiaaliohjaajaa äitiyslomasijaisuuteen tekemään kaupungin kiinnostavinta sosiaalityötä.

Jotta tietäisit, mitä täällä käytännössä teemme, niin tässä virallinen kuvaus sosiaaliohjaajan työstä yksikössämme: Lapsiperheiden sosiaaliohjaus on lapsiperheiden kanssa tehtävää lakisääteistä, suunnitelmallista, tavoitteellista ja muutokseen tähtäävää sosiaaliohjausta, jonka tavoitteena on tukea asiakkaiden omia voimavaroja, omatoimisuutta ja elämänhallintaa, arvioida ja tarjota tarvittavia sosiaalipalveluja, ennaltaehkäistä pitkäaikaista riippuvuutta sosiaalipalveluista sekä tukea hyvinvointia sosiaaliohjauksen menetelmin.

Työmme keskittyy ongelmien sijaan mahdollisuuksien näkemiseen sekä asiakkaan aitoon kohtaamiseen.

Meillä et jää yksin, vaan tukenasi on koko työyhteisömme, jossa työskentelemme systeemisellä työotteella. Se tarkoittaa, että työskentelemme moniammatillisissa tiimeissä, joissa kollegat tukevat toisiaan ja voivat oppia lisää.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetuin lain (817/15) mukainen pätevyys. Tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen koulutus.

Valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).

Toivomme hakijoilta oma-aloitteista työotetta, kokonaisuuksien hallintaa, kykyä organisoida työtehtäviä sekä kokemusta aikuisten ja nuorten kanssa tehdystä työstä.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava sosiaalityöntekijä Riina-Riikka Ahrelma
p. 040 702 3248
riina-riikka.ahrelma@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Sosiaalityö, Läntinen lapsiperhesosiaalityö

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Linnankatu 23, 20100 Turku

Sinulle suositellut työpaikat