Sosiaaliohjaaja, Läntinen lapsiperhesosiaalityö - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Meitä Turun perhe- ja sosiaalipalveluissa yhdistää väkevä ammattiylpeys ja palava halu tehdä työmme paremmin. Etsimme nyt sosiaaliohjaajaa Läntiseen lapsiperhesosiaalityöhön tekemään Suomen uudistuvinta sosiaalityötä.

Lapsiperheiden sosiaaliohjaus on lapsiperheiden kanssa tehtävää lakisääteistä, suunnitelmallista, tavoitteellista ja muutokseen tähtäävää sosiaaliohjausta, jonka tavoitteena on tukea asiakkaiden omia voimavaroja, omatoimisuutta ja elämänhallintaa, arvioida ja tarjota tarvittavia sosiaalipalveluja, ennaltaehkäistä pitkäaikaista riippuvuutta sosiaalipalveluista sekä tukea hyvinvointia sosiaaliohjauksen menetelmin.

Työmme keskittyy ongelmien sijaan mahdollisuuksien näkemiseen sekä asiakkaan aitoon kohtaamiseen.

Turun perhe- ja sosiaalipalveluissa työskentelemme systeemisellä työotteella. Se tarkoittaa, että työskentelemme moniammatillisissa tiimeissä, joissa kollegat tukevat toisiaan ja voivat oppia lisää.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetuin lain (817/15) mukainen pätevyys; tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen koulutus.

Valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).

Toivomme hakijoilta oma-aloitteista työotetta, kokonaisuuksien hallintaa, kykyä organisoida työtehtäviä sekä kokemusta aikuisten ja nuorten kanssa tehdystä työstä. Eduksi luetaan lisäksi monipuolinen kielitaito.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan
  • Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Läntinen lapsiperhesosiaalityö
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • TKU25-20-206-20
  • 1.10.2020
  • 2 324,76 €/kk
  • 15.9.2020 - 29.9.2020 15:00
  • SosiaalityöSosiaalialaTurkuVarsinais-Suomi

johtava sosiaalityöntekijä Riina-Riikka Ahrelma
p. 040 702 3248
riina-riikka.ahrelma@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa ennen hakuajan päättymistä osoitteella: Hyvinvointitoimiala, kirjaamo, PL 670, 20101 TURKU

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Läntinen lapsiperhesosiaalityö
Osoite: Linnankatu 23, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.