test

Sosiaaliohjaaja, lapsiperheiden kotipalvelu

Hakuaika päättyy  26.9.2023 23:59

Etsimme Sote-keskus 2 alueelle perhekeskukseen sosiaaliohjaajaa. Toimen ensijaisena sijoituspaikkana on Lieto. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet kiinnostunut perheiden kanssa tehtävästä monipuolisesta ennaltaehkäisevästä työstä.

Lapsiperheiden kotipalvelun sosiaaliohjaaja koordinoi palvelua, valmistelee päätökset sekä tekee mahdollisesti tarvittavat palvelusetelit. Ohjaajan tehtävänä on arvioida palvelun tarvetta tekemällä kotikäynnin perheen luokse tai osallistumalla palvelun arviointiin prosessien aikana (PTA / lapsiperheiden sosiaalityö / lastensuojelu) tai/sekä käsittelee mahdolliset lähetteet (SHL / lastensuojelu). Ohjaaja selvittää myös palvelun maksuperusteita (asiakkuudet, perheen taloudellinen tilanne jne.). Ohjaaja pitää säännöllisesti yhteyttä lapsiperheiden kotipalvelun työntekijöihin ja seuraa yhdessä johtavan sosiaalityöntekijän kanssa työtilannetta ja palvelun tarvetta sekä arvioi tuotetaanko palvelu omana toimintana vai ostopalveluna.

Työhösi tukea saat alueen 2 perhekeskustiimiltä, lähiesihenkilöltäsi sekä perhekeskuspäälliköltä. Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden päästä kehittämään perhekeskuksen toimintaa yhdessä muun tiimin kanssa.

Eduksi katsotaan kokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehdystä työstä. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä verkosto- ja tiimityötaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.


Lisätietoja

http://varha.fi

Thomas Karlsson, 040-629 7507, thomas.karlsson@varha.fi
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on satoja eri ammattinimikkeitä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät

Tutustu työnantajaan