Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja: lapsiperheiden palvelut, Joensuu (id6391) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme 24.7.2022 mennessä SOSIAALIOHJAAJAA vakituiseen virkaan palvelutarpeen yksikköön. Työsuhde alkaa 15.8.2022.

Palvelutarpeen arvioinnin tiimi toimii Joensuun ja Kontiolahden sekä Heinäveden, Liperin, Outokummun ja Polvijärven alueilla. Osaavassa tiimissä työskentelee sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja johtava sosiaalityöntekijä. Toimipiste sijaitsee Joensuussa, haettava ohjaaja työskentelee pääsääntöisesti Joensuun ja Kontiolahden alueella.

Palvelutarpeen arvioinnin tiimi vastaanottaa alueensa lastensuojeluilmoitukset sekä sosiaalihuoltolain mukaiset yhteydenotot sekä vastaa lapsen ja perheen palvelutarpeen arvioinnista ja tarvittavien kiireellisten toimien toteuttamisesta.

Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä yhteistyö- ja verkosto-osaamista. Arvostamme kykyä rakentavaan vuorovaikutukseen sekä selkeään suulliseen ja kirjalliseen ilmaisuun. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä sosiaalihuoltoon ja lastensuojeluun liittyvän osaamisen. Työtehtävien hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajo-oikeutta. Työ on mukavan vaihtelevaa ja monipuolista ja työyhteisö on mukava!

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosiaaliohjaajan tehtävissä.

Tehtäväkohtainen palkka on 2671,00 € / kk.

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002).

Lisätietoja antavat johtava sosiaalityöntekijä palvelupäällikkö Sonja Hartikainen puh. 0133305109, sp. sonja.hartikainen@siunsote.fi tai 4.7.2022 saakka palvelujohtaja Helena Majoinen puh. 013 330 5242, sp. helena.majoinen@siunsote.fi.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 17.6.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava sosiaalityöntekijä palvelupäällikkö Sonja Hartikainen puh. 0133305109, sp. sonja.hartikainen@siunsote.fi tai 4.7.2022 saakka palvelujohtaja Helena Majoinen puh. 013 330 5242, sp. helena.majoinen@siunsote.fi.

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat