Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja / Lapsiperheiden sosiaaliasemat - Tampereen kaupunki

Tule Tampereelle sosiaaliohjaajaksi luomaan uutta!

Haemme vakituiseen virkaan sosiaaliohjaaja lapsiperheiden sosiaaliasemalle.

Tampereen kaupungin lapsiperheiden sosiaalityön ja lastensuojelun avohuollon yksiköissä vastataan lasten sosiaalityön lisäksi myös perheiden aikuisten sosiaalipalveluista. Etsimme sosiaaliohjaajaa luomaan uudenlaista työmuotoa aikuissosiaalityön tekemiseen. Toivomme, että olet kehittämishaluinen ja rohkeasti uutta kokeileva sosiaalihuollon ammattilainen.

Sosiaaliohjaajan työssä teet aikuisasiakkaille sosiaalihuoltolain mukaisia palvelutarpeen arviointeja, ja toimit asiakkaiden omatyöntekijänä. Teet hallintopäätökset asiakkaan tuen tarpeen mukaisista sosiaalipalveluista ja arvioit yhdessä asiakkaan kanssa työskentelyn etenemistä ja asetettujen tavoitteiden toteutumista. Työtä tehdään monialaisesti yhteistyökumppaneina aikuissosiaalityön palveluverkosto ja lapsen sosiaalityöntekijä.

Tarjoamme aikuissosiaalityöntekijän ja esimiehen tuen arkityössä, perehdytyksen työhön ja työnohjauksen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosionomi (AMK tai YAMK) ja rekisteröityminen Valvira ammattihenkilörekisteriin.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää itsenäistä työotetta, asiakaslähtöistä työskentelytapaa, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä monialaiseen tiimityöskentelyyn sekä hyvä suomen kielen suullista ja kirjallista kielitaito.

Virkaan valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäälliköt Heikki Sillanpää, puh. 044 423 5478 ja Terhi Huttunen, puh. 050 301 0462.

Hakuaika päättyy 15.8.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäälliköt Heikki Sillanpää, puh. 044 423 5478 ja Terhi Huttunen, puh. 050 301 0462.

Lisätietoja

Lasten,nuorten ja perheiden palveluryhmä, Avohuolto

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat