Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja, lapsiperheiden sosiaaliohjaus - Sosiaali- ja terveystoimiala

Hei, sinä innovatiivinen ja innostunut kehittäjä! Tule kanssamme suunnittelemaan, käynnistämään ja toteuttamaan lapsiperheiden sosiaaliohjauksen ja kotipalvelun uutta palvelumuotoa perheille, joissa lapsi ei kuormittuneisuuden ja oireilun vuoksi pysty tilapäisesti osallistumaan koulun iltapäivätoimintaan.

Lapsiperheiden sosiaaliohjaus on 0-16-vuotiaiden lasten perheille suunnattua ohjausta, tukea ja neuvontaa eri elämäntilanteissa sekä vanhemmuuteen ja lasten kasvattamiseen liittyvissä kysymyksissä. Yksikössämme työskentelee yhteensä noin 70 sosiaaliohjaajaa. Avoinna olevat virat sijoittuvat 7-16-vuotiaiden suunnitelmallisen sosiaaliohjauksen tiimiin.

Palvelun tarkoituksena on varmistaa turvallinen iltapäivä lapselle, kartoittaa lapsen ja perheen tilannetta yhdessä heidän kanssaan sekä koota eri toimijat tukemaan lapsen arkea ja mahdollisuutta palata takaisin iltapäivätoimintaan. Tavoitteena on löytää toimivia konkreettisia keinoja, jotka helpottavat lapsen arkea eri ympäristöissä. Asiakkaat palveluun ohjautuvat pääasiassa perhesosiaalityöstä tai lastensuojelusta ja lapsella on useimmiten oma vastuusosiaalityöntekijä. Palvelua voidaan myöntää myös palvelutarpeen arvioinnin aikana.

Sosiaaliohjaajan tehtävään kuuluu monialaisen tehostetun iltapäivätoiminnan lisäksi suunnitelmallista sosiaaliohjausta, palvelutarpeen arviointia ja omatyöntekijänä toimimista sosiaalihuoltolain mukaisissa palveluissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.


Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Jos äidinkielesi on joku muu kuin suomi tai ruotsi , sinun tulee esittää kirjallinen todistus kielitaidosta (laki julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta 13 §)

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja, verkostotyön osaamista ja kykyä itsenäiseen työotteeseen sekä neuropsykiatrista osaamista. Lisäksi mahdollisuutta työskennellä perhekeskuksen aukioloaikoina klo 7-19.

Luemme eduksi kokemuksen ja taidon työskennellä erilaisissa elämäntilanteissa olevien perheiden kanssa, sekä alakouluikäisten lasten perheiden kanssa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/perheiden-erityispalvelut/sosiaaliohjaus2/

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden sosiaaliohjaus 2
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-01-931-22
  • 3
  • 2.1.2023
  • 2744,15 €/kk
  • 24.11.2022 - 9.12.2022 16:00
  • KuntaSosiaalialan muut tehtävätHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Johtava sosiaaliohjaaja Taru Paavilainen p. 040 5404 063
Lapsiperheiden sosiaaliohjauksen päällikkö Anu Rämö
p. 040 5402 717

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden sosiaaliohjaus 2

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Kaupintie 11, 00440 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat