Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja: lastensuojelu, Joensuu (id6385) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme 30.6.2022 mennessä SOSIAALIOHJAAJAA

vakituiseen virkaan lastensuojelun avohuollon työyhteisöön keskiselle alueelle. Virka täytetään 1.9.2022 alkaen.

Avohuollon yksikössämme on 4 alueellista tiimiä, joihin kuuluu sosiaalityöntekijöitä ja sosiaaliohjaajia ja kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää. Työpaikan osoite on Mintunkuja 3B/2 krs, Joensuu. Työtehtävät sijoittuvat Siun soten keskiselle alueelle eli Joensuuhun ja Kontiolahdelle.

Sosiaaliohjaaja työskentelee lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän, asiakkaana olevan lapsen, hänen perheensä sekä laajan verkoston kanssa. Sosiaaliohjaajan työskentely on työparityön lisäksi yksilöasiakastyötä sekä perhetyötä. Työskentely on suunnitelmallista ja tavoitteellista muutostyöskentelyä, jossa korostuu asiakaslähtöisyys ja avoimuus. Sosiaaliohjaaja työnkuvaan kuuluu myös vahvasti arviointivastuu jokaisessa lastensuojeluprosessin vaiheessa.

Edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, rohkeutta sekä itsenäistä työotetta. Arvostamme koko perheen kohtaamiseen tarvittavia vuorovaikutustaitoja haastavissa perhetilanteissa. Eduksi katsotaan työkokemus sosiaaliohjauksesta, lastensuojelusta ja lapsiperheissä tehtävästä työstä.

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaalialan ammattihenkilöistä (817/2015) 8§ annetun lain mukainen kelpoisuus, Sosionomi AMK.

Tehtäväkohtainen palkka on: 2716 euroa / kk

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002) sekä tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaus sekä voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Reetta Frilander, reetta.frilander@siunsote.fi, p. 013 330 5915 ja palvelupäällikkö Maarit Haatanen, maarit.haatanen@siunsote.fi, p. 013 330 537

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 16.6.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava sosiaalityöntekijä Reetta Frilander, reetta.frilander@siunsote.fi, p. 013 330 5915 ja palvelupäällikkö Maarit Haatanen, maarit.haatanen@siunsote.fi, p. 013 330 537

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat