Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja: lastensuojelu,Joensuu (id6494) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme 18.8.2022 mennessä SOSIAALIOHJAAJAA tehtävään

Mintunkujan lastensuojeluyksikköön, Joensuuhun Vehkalahdelle. Mintunkujan lastensuojeluyksikössä on neljä asuinyksikköä, joista kolme on pidempiaikaista kodin ulkopuolista sijaishuoltoa tarjoavaa ja yksi asuinyksikkö lyhytaikaista asumista varten kiireellisiin tilanteisiin. Asiakkaamme ovat 0-17-vuotiaita lapsia ja nuoria.

Sosiaaliohjaajana pääset tekemään lasten hoito- ja kasvatustyötä, tiivistä omaohjaaja työskentelyä omaohjaaja tiimin kanssa, sekä aktiivista yhteistyötä lapsen läheisten ja hänen verkostonsa kanssa.

Arvostamme lapsilähtöistä työotetta, joustavuutta, hyvää organisointikykyä sekä kokemusta lastensuojeluyksikössä työskentelystä. Sosiaaliohjaajan tehtävässä on jaksotyöaika. Tarjoamme syyskuussa 2019 valmistuneet tilat, perehdytyksen, työnohjauksen sekä tiimin ja yksikön vastaavien tuen.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosionomin tehtävissä. Tehtävässä on koeaika.

Tehtäväkohtainen palkka sosiaaliohjaajalla on: 2724,42 euroa / kk

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Sijaisuuteen valitulta vaaditaan rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa vs. palveluesimies Tanja Amadu, p. 013 330 5831, tanja.amadu@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 8.8.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6494
  • 4.8.2022 - 18.8.2022 23:59
  • KuntaPohjois-Karjala

Yhteystietomme

vs. palveluesimies Tanja Amadu, p. 013 330 5831, tanja.amadu@siunsote.fi

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat