Sosiaaliohjaaja lastensuojelun avohuoltoon - Jyväskylän kaupunki

Sosiaaliohjaaja lastensuojelun avohuoltoon - Jyväskylän kaupunki

Oletko Sinä uusi työkaverimme lastensuojelun avohuollossa?

Nyt haemme SOSIAALIOHJAAJAA Jyväskylän kaupungin lastensuojelun avohuoltoon toistaiseksi voimassa olevaan virkaan. Meidän yksikkömme vastaa avohuollon sosiaalityöstä ja virka-aikaisesta lastensuojelun päivystyksestä ja siellä toimii 2 lastensuojelun arviointi- ja selvitystyön työryhmää ja 7 alueellista asiakastyötä tekevää työryhmää. Sosiaaliasemallamme työskentelee 37 avohuollon sosiaalityöntekijää, 7 sosiaaliohjaajaa ja 3 johtavaa sosiaalityöntekijää.

Sosiaaliohjaajana pääset tekemään monipuolista ja vaativaa lastensuojelun avohuollon työtä ja kehittämään omaa työtäsi toisessa alkuarvioinnin tiimeistämme ja toimimaan lastensuojelun virka-aikaisessa etupäivystyksessä. Käsittelet lastensuojeluilmoituksia, teet niiden arviointia sosiaalityöntekijän kanssa sekä osallistut palvelutarpeen arviointien lastensuojelutarpeen selvitystyöhön. Annat palveluohjausta puhelimitse ja muulla tavoin ja teet konsultaatiotyötä.

Tarjoamme Sinulle hyvän työyhteisön, jatkuvan ja tiiviin tuen sekä mahdollisuuden oman työsi kehittämiseen ja oppimiseen. Tervetuloa meille töihin!

Edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista sosionomin (AMK) koulutusta sekä myönnettyä laillistusta. Katsomme eduksi alan täydennys- tai jatkokoulutuksen (esim. YAMK tai vastaava) ja perehtyneisyyden lastensuojelutyöhön. Arvostamme aiempaa kokemustasi lastensuojelun sosiaaliohjaajan työstä tai muusta sosiaaliohjaajan tehtävästä sekä arviointityöstä. Edellytämme, että Sinulla on vahvaa kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon sekä tiimityöhön. Lisäksi arvostamme aktiivista työotetta, halua oppimiseen sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Virka alkaa 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Lisäksi valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä Piritta Huttunen, puh. 014 266 3469
Johtava sosiaalityöntekijä Saara Keränen, puh. 014 266 3534
Johtava sosiaalityöntekijä Maarit Kinnunen, puh. 014 266 3614
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lastensuojelun palvelut
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!