Sosiaaliohjaaja lastensuojelun jälkihuoltoon - Jyväskylän kaupunki

Oletko Sinä uusi työkaverimme lastensuojelun jälkihuollossa?

Haemme SOSIAALIOHJAAJAA Jyväskylän kaupungin lastensuojelun jälkihuoltoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä on uusi.

Yksikkömme on osa sijais- ja jälkihuollon sosiaalityötä. Jälkihuollon palveluissa toimii lisäksesi kaksi sosiaaliohjaajaa, jälkihuollon ohjaaja ja viisi sosiaalityöntekijää. Sijaishuollossa on yhdeksän sosiaalityöntekijää ja neljä sosiaaliohjaajaa. Lisäksi palveluissa työskentelee kolme toimistosihteeriä ja esihenkilönäsi toimiva johtava sosiaalityöntekijä.

Sosiaaliohjaajana pääset tekemään vaativaa, monipuolista ja liikkuvaa lastensuojelun jälkihuollon sosiaaliohjaajan työtä nuorten, lasten sekä muun verkoston kanssa.

Tarjoamme Sinulle huumorintajuiset työkaverit, tiimin tuen työllesi sekä mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti.

Edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista sosionomin (AMK) koulutusta sekä myönnettyä laillistusta. Katsomme eduksi alan täydennys- tai jatkokoulutuksen ja työkokemuksen vaativasta lastensuojelutyöstä. Edellytämme, että Sinulla on vahvaa kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja työpari- ja tiimityöhön. Lisäksi tarvitset aktiivisen työotteen sekä hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 1.7.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kuukautta vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Tuija Oikari, puh. 050 552 4883 tai tuija.oikari@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Lastensuojelu

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat