Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja, Leppävaaran lastensuojelu - Espoon kaupunki

Hei Sinä lastensuojelun sosiaalityöstä innostunut sosionomi (AMK), meillä Leppävaaran lastensuojelussa avoinna sosiaaliohjaajan määräaikainen sijaisuus ajalle 15.8.2022 - 15.2.2022!

Lastensuojelun sosiaaliohjaajan tehtävänkuvaan kuuluvat työparityö niin palvelutarpeen arvioinneissa kuin asiakassuunnitelman mukaisessa suunnitelmallisessa sosiaalityössä sekä sosiaaliohjaus. Lisäksi työnkuvaan kuuluu lastensuojelun virka-aikaiseen päivystykseen ja ensiarviointiin liittyviä tehtäviä.

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Leppävaaran juna-aseman vieressä. Työyhteisöömme kuuluu lisäksesi 16 sosiaalityöntekijää, 7 sosiaaliohjaajaa, toimistosihteeri, 3 johtavaa sosiaalityöntekijää sekä osa-aikainen perheterapeutti.

Me johtavat sosiaalityöntekijät pidämme tärkeänä sitä, että jokainen työntekijä saa riittävän tuen työlleen ja jaksaa vaativassa asiakastyössä. Pohdimme asiakasasioita yhdessä viikoittain systeemisissä tiimeissä, johon tiimin ja perheterapeutin lisäksi voivat osallistua myös asiakkaat ja verkostot. Sinulla on mahdollisuus suorittaa lastensuojelun systeemisen työmallin peruskoulutus, jos systeeminen työskentely ei ole sinulle entuudestaan tuttu.

Henkilökohtaista asiakasohjausta saat aina, kun sille on tarvetta. Tulevat työkaverisi ovat työhönsä sitoutuneita, kannustavia sekä positiivisia. Autamme ja tuemme toisiamme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta asiakaslapsemme perheineen saisivat meiltä parhaan mahdollisen avun ja tuen. Työtäsi tukee työyhteisön lisäksi työnohjaus, etätyömahdollisuus ja työparityö. Työsuhteen alussa perehdytämme Sinut monipuolisesti työhösi.

Tervetuloa huumorintajuiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme! Voit seurata meitä täällä Instagram#espoonlastensuojelu (Leppävaara)

Palvelussuhde alkaa 15.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi ja osoite: Leppävaaran lastensuojelu, Lintuvaarantie 2A, 02650 Espoo
Työaika: 38 h 15 min / viikko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään: Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi myös rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään myös hyviä vuorovaikutus- ja dokumentointitaitoja, sekä kykyä toimia itsenäisesti että tiimissä ja verkostoissa.

Arvostamme aiempaa kokemusta lastensuojelutyöstä sekä lasten kanssa tehtävästä työstä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden erityispalvelut
  • TyöpaikkaMääräaikainenKokoaikatyöVirkasuhde
  • ESPOO-02-1083-22
  • 15.8.2022 - 15.2.2023
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2752,76 €/kk
  • Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
  • 4.8.2022 - 18.8.2022 15:45
  • KuntaSosiaalityöSosiaalialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Mari Pakarinen, puh. 0503482957.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden erityispalvelut

Lastensuojelu on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme lastensuojelua yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa.


Osoite: Lintuvaarantie 2A, 02650 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat