test
Sosiaaliohjaaja - Lohjan kaupunki

Haemme sosiaaliohjaajaa vakituiseen virkasuhteeseen kotihoidon keskitettyihin palveluihin.

Kotihoidon sosiaaliohjaajana työskentelet kotihoidon ja kotiutustiimin asiakkaiden parissa ja esisijainen tehtäväsi on asiakkaiden sosiaaliohjaus ja kotihoidon henkilöstön ammatillinen tukeminen sosiaaliohjauksellisissa asioissa.

Tehtäviisi voi kuulua myös kotihoidon palveluiden aloittaminen ja päätöksenteko myönnetyistä palveluista. Toimit kiinteässä yhteistyössä palveluohjauksen ja kotihoidon kanssa. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää työtä.

Etsimme itseohjautuvaa ja verkostotyöskentelyyn tottunutta sosiaaliohjaajaa. Arvostamme palvelujärjestelmän sekä sosiaalietuuksien tuntemusta ja kehittämismyönteisyyttä. Kotihoidon keskitetyissä palveluissa työskentelee jatkossa kaksi sosiaaliohjaajaa, mikä mahdollistaa ammatillisen tuen ja työparityöskentelyn.

Kotihoidon keskitetyt palvelut sisältävät kotihoitoa tukevia toimintoja, muun muassa kotiutustiimin ja tehostetun kotikuntoutuksen, kotihoidon etähoidon kotihoidon työnjärjestelyn, resurssipoolin ja kotihoidon varahenkilöstön. Esimiehenä toimii kotihoidon aluevastaava.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) 7§:n 9§ mukainen sosionomin pätevyys.

Viran menestyksekäs hoitaminen edellyttää muodollisen kelpoisuuden lisäksi itsenäistä, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työotetta, korkeaa motivaatiota, joustavuutta, priorisointikykyä sekä asiakaspalvelussa ja tiimityöskentelyssä tarvittavia hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työn hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Palkka on 2599,00 €/kk, SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Työntekijöiltä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Haastattelut pidetään viikoilla 5-6.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
kotihoidon aluevastaava Katariina Pelkonen puh. 044 374 7643.
Tavoitettavissa parhaiten ma - pe klo 8-15.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 28.1.2022 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-13-22.
Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Kotona asumisen tuki
Osoite: Ojamonkatu 34, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat