Sosiaaliohjaaja, määräaik./ Maahanmuuttajapalvelut - Tampereen kaupunki

Haemme määräaikaiseen virkasuhteeseen sosiaaliohjaajaa 31.12.2021 saakka.

Sosiaaliohjaaja soveltaa tehtävissään sosiaalihuoltolain ja kotoutumislain tehtäviä. Sosiaaliohjaaja työskentelee tuen tarpeessa olevien asiakkaiden kanssa arvioiden asiakkaiden palvelutarvetta ja omatyöntekijänä. Omatyöntekijätyöhön liittyy tarvittaessa asiakassuunnitelmien laatimista.

Sosiaaliohjaaja työskentelee asiakaslähtöisten verkostojen kanssa. Sosiaaliohjaus antaa ohjausta ja neuvontaa yksilöille, perheille ja yhteisöille, tukee palveluiden käytössä ja tekee yhteistyötä eri tuki- ja palvelumuotojen yhteensovittamisessa. Sosiaaliohjaaja vastaa hänelle delegoiduista viranhaltijapäätöksistä kuten täydentävästä ja ehkäisevästä toimeentulotuesta päättämisestä. Sosiaaliohjaajan työn tarkoituksena on tukea yksilöiden ja perheiden hyvinvointia ja edistää asiakkaiden osallisuutta suomalaisessa yhteiskunnassa vahvistamalla asiakkaiden arjenhallintaa ja toimintakykyä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosionomi (sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annettu laki 8 §) tai ellei kelpoisia hakijoita ole, kelpoisuus toimia sosionomin tehtävässä määräaikaisesti, kokemus maahanmuuttajien kanssa tehtävästä työstä, kokemus sosiaaliohjauksesta aikuisten parissa, sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Eduksi katsotaan muu kielitaito ja kehittämismyönteisyys.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Matti Äikäs, puh. 050 363 7071.

Hakuaika päättyy 27.9.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Matti Äikäs, puh. 050 363 7071.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Maahanmuuttajapalvelut

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat