Sosiaaliohjaaja (määräaikainen) - Valkeakosken kaupunki

Haemme määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 12.7.-31.12.2021

SOSIAALIOHJAAJAA

Toivotamme sinut tervetulleeksi osaksi ammattitaitoista ja yhteistyökykyistä työikäisten sosiaalipalvelujen tiimiä. Tiimimme on osa sosiaali- ja perhepalveluita. Siihen kuuluu lisäksesi tiiminvetäjä, kolme sosiaalityöntekijää, sosiaaliohjaaja ja palveluneuvoja.

Sosiaaliohjaajan työhön sisältyy palvelutarpeen arviointien ja suunnitelmien laatiminen, suunnitelmallinen ja tavoitteellinen työskentely omien asiakkaiden ja heidän verkostojensa kanssa, ehkäisevästä ja täydentävästä toimeentulotuesta päättäminen sekä asiakkaiden ohjaus ja neuvonta. Sosiaaliohjaaja toimii myös omalla vuorollaan virka-aikana työikäisten asiakkaiden päivystäjänä.

Toivomme, että olet avoin, keskusteleva ja asioihin tarttuva. Tarvitset myös empaattista ja kunnioittavaa, mutta kuitenkin napakkaa kykyä kohdata erilaisia asiakkaita. Arvostamme aktiivista ja kehittävää työotetta.
Katsomme eduksi kokemuksen työskentelystä aikuisten parissa ja sosiaaliohjaajana sosiaalipalveluissa.

Työntekijöiden ammatilliseen täydennyskoulutukseen panostaminen on meille tärkeää. Meillä on mahdollisuus etätyöhön ja työnohjaus on järjestetty.

Kelpoisuusvaatimuksena on laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 8 § mukainen laillistus.

Työaika on 38,25 ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan (2.682,12 euroa/kk).

Määräaikaiseen virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä Valkeakosken kaupungin työterveyden todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §: n mukaista rokotussuojaa. Tehtävässä on 2 kk:n koeaika. Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Hakemukset johon on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset on toimitettava 28.6.2021 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi , (työavain 370238) tai postitse os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä määräaikainen sosiaaliohjaaja).

Haastattelut pidetään keskiviikkona 1.7. ja 2.7. Haastateltavat kutsutaan puhelinsoitolla.

Lisätietoja antaa vt. sosiaali- ja perhepalvelujen johtaja Liisa Hoikkanen 040 335 7423.


Valkeakoski 10.6.2021

Sosiaali- ja terveyskeskus

Lisätietoja

http://www.valkeakoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vt. sosiaali- ja perhepalvelujen johtaja Liisa Hoikkanen 040 335 7423

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Sosiaalipalvelut

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on yli 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.


Osoite: Särpimäenkatu 27, 37600 Valkeakoski

Sinulle suositellut työpaikat