Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja: mielenterveys- ja päihdepalvelut, Joensuu (id7954) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

"Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!"


HAEMME 26.9.2023 MENNESSÄ VAKITUISEEN VIRKAAN

SosiaaliohjaajaaMielenterveys- ja päihdepalveluihin 1.11.2023 alkaen

TehtävänkuvausHaemme miepän päihdepalveluihin sosiaaliohjaajaa, toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen päihdepalvelukeskukselle 1.11.23 alkaen. Työhön kuuluu asiakkaiden palvelutarvearvioita ja siihen liittyviä palveluprosesseja. Järjestämme sosiaalihuoltolain, terveydenhuoltolain ja päihdehuoltolain mukaista laaja-alaista hoitoa, psykososiaalista työtä, päihdelaitoskuntoutusta sekä muuta päihdepalvelujen sosiaaliohjausta. Psykososiaalinen tuki on yksilöllistä päihdehuoltoa ja -hoitoa tukevaa asiakastyötä.

Työ edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja, itseohjautuvuutta sekä valmiuksia tiimi- ja verkostotyöhön. Kokemus kyseisestä päihdehuollon työstä ja psykiatriasta katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös kokemus mediatri- ja pro consona-/omni-ohjelmista.

Työaika on arkisin ma-pe klo 8-16.

Työyhteisön esittelyEnsisijaiset työtehtävät ovat päihdepalvelukeskuksen moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Tiimiimme kuuluu päihdelääkäri, sairaanhoitajia, lähihoitajia, sosiaalityöntekijä ja sosiaaliohjaaja. Tiimi tekee tiivistä moniammatillista yhteistyötä erityisesti päihdehoidon terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Työpaikan sijainti: Toimipiste sijaitsee Siilaisen terveysaseman naapurissa.

KelpoisuusehdotSosiaaliohjaajalta odotamme sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen laillistusta tai lupaa toimia sosionomin tai geronomin tehtävissä.

Palkkaus ja edutTehtäväkohtainen palkka on: 2915,18 euroa / kk.

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus).

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella
Lisätiedot Tehtävän aloitus on alustavasti suunniteltu ajalle 1.11.2023, mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on koeaika kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Mikko Tanskanen, p. 013 330 7887, mikko.tanskanen@siunsote.fi tai osastonhoitaja Sanna Katainen-Häyrinen, p. 013 330 7991 sanna.katainen-hayrinen@siunsote.fi.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 12.9.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-7954
  • 12.9.2023 - 26.9.2023 23:59
  • Pohjois-KarjalaJoensuuKunta

Yhteystietomme

johtava sosiaalityöntekijä Mikko Tanskanen, p. 013 330 7887, mikko.tanskanen@siunsote.fi tai osastonhoitaja Sanna Katainen-Häyrinen, p. 013 330 7991 sanna.katainen-hayrinen@siunsote.fi.

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat