Skip to main content
test
Sosiaaliohjaaja, Myllypuron seniorikeskus - Sosiaali- ja terveystoimiala

Hei sinä sosiaalialan ammattilainen, haluatko olla ennakkoluulottomasti mukana mahdollistamassa asukkaidemme hyvää elämää?

Löytyykö sinulta innostusta ja aitoa kiinnostusta tarttua sosiaaliohjaajan monipuolisiin työtehtäviin ja hyvät vuorovaikutustaidot?

Jos vastasit kyllä, nyt on mahtava tilaisuus hakea Myllypuron seniorikeskukseen.

Toivomme saavamme itseohjautuvan ja rohkealla työotteella työskentelevän sosiaaliohjaajan osaksi mukavaa, kehittämismyönteistä ja huumorintajuista tiimiämme!

Sosiaaliohjaajana työskentelet tehostetun palveluasumisen asukkaiden, omaisten, monialaisen työyhteisön sekä verkostojen kanssa. Tehtäviisi kuuluu asukkaiden psykososiaalisen hyvinvoinnin tukeminen ja etuuksien hoito, monialainen yhteistyö sekä yhteisöllisyyden edistäminen. Osallistut mielekkään tekemisen ja talon tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen yhteistyössä muun tiimin kanssa. Sosiaaliohjaajalla on tärkeä rooli tukea asukkaiden osallisuutta ja osallistumista.

Myllypuron seniorikeskuksessa asuu 113 asukasta yhdeksässä ryhmäkodissa ja lisäksi 23 asiakasta kahdessa lyhytaikaishoidon ryhmäkodissa. Ryhmäkodeissa työskentelee kaksi sosiaaliohjaaja sekä kulttuuriohjaaja yhdessä hoitohenkilökunnan, terapeuttien ja muiden toimijoiden kanssa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, mahdollisuuden tehdä töitä luovasti, vaikuttaa työaikoihisi ja työn sisältöön, syyskuussa 2021 peruskorjauksen jälkeen valmistuneet tilat sekä Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöetuudet ja hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon, voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi. Henkilöstöetuuksiin voit tutustua osoitteessa https://www.hel.fi/rekry/fi/valitse-helsinki/henkilostoedut.

Voit tutustua Myllypuron seniorikeskukseen meidän Facebookissa https://www.facebook.com/seniorikeskusmyllypuro/.

Haastattelut pidetään 17-23.8.2022 aikana.


Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai yhteisöpedagogi AMK, tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.
Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Luemme eduksi Apotti-osaamisen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Myllypuron seniorikeskus
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-1358-22
  • 5.9.2022
  • 2555, 79 €/kk
  • 2.8.2022 - 16.8.2022 16:00
  • KuntaSosiaalialan muut tehtävätHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Annika Honkavaara p. 09 310 33367

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Myllypuron seniorikeskus

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Myllymatkantie 4, 00920 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat