test

Sosiaaliohjaaja, Nokia

Hakuaika päättyy  8.2.2023 23:59

Haemme sosiaaliohjaajaa työikäisten sosiaalityön ja -ohjauksen vastuualueelle Nokialle vakituiseen virkaan.

Pirkanmaan hyvinvointialueen työikäisten sosiaalityön ja -ohjauksen vastuualue tuottaa monipuolisia sosiaalipalveluja Pirkanmaalle. Sosiaaliohjaajana vahvistat ihmisten osallisuutta ja toimintakykyä.

Tule mukaamme rakentamaan laadukasta palvelua asiakkaillemme!

Työskentelet työikäisten sosiaalityön ja -ohjauksen vastuualueella läntisellä alueella, jossa järjestetään työikäisille sosiaalihuoltolain mukaisia palveluita ja tukitoimia.

Työikäisten sosiaaliohjaajana pääsääntöisiin työtehtäviisi kuuluu neuvonta ja ohjaus, sosiaalihuoltolain mukaisten yhteydenottojen ja ilmoitusten käsittely, palvelutarpeen arviointi, asiakassuunnitelmien tekeminen ja omatyöntekijänä toimiminen.

Lisäksi tehtäviisi kuuluu päätöksenteko sosiaalihuoltolain mukaisista palveluista ja harkinnanvaraisesta toimeentulotuesta sekä työikäisten asiakkaiden aktivointiin ja työelämään kuntoutumiseen liittyviä työtehtäviä. Työhön sisältyy myös työpari- ja verkostoyhteistyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiitoisen tehtävän, jossa pääset rakentamaan laadukasta palvelua asiakkaille ja pääset ottamaan vastuuta.

Eduksi katsomme kokemuksen työikäisten sosiaalityöstä sekä lainsäädännön ja palvelujen tuntemisen.

Edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, päätöksentekoon ja vastuunottamiseen.

Kelpoisuusehtona virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Koeaika virassa on 6 kuukautta. Aloitus on sopimuksen mukaan.

Virkaan valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Lisätietoja antaa Reeta Vainio, puh. 040 779 9159 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Hakuaika päättyy 8.2.2023

Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Lisätietoja antaa Reeta Vainio, puh. 040 779 9159 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan