Sosiaaliohjaaja Nuorten Ohjaamo, Tampere

Hakuaika päättyy  29.5.2024 23:59

Etsimme sosiaaliohjaajaa Nuorten Ohjaamoon.

Haettava määräaikainen tehtävä sijoittuu Pirkanmaan hyvinvointialueen Työikäisten sosiaalipalveluihin Nuorten Ohjaamon toimipisteelle Tampereelle.

Työikäisten sosiaalipalvelut tuottavat sosiaalihuoltolain mukaisia sosiaalipalveluja kuten sosiaalityötä, sosiaaliohjausta, sosiaalista kuntoutusta ja taloudellista tukea. Sosiaaliohjauksella tarkoitetaan yksilöiden, perheiden ja yhteisöjen neuvontaa, ohjausta ja tukea palvelujen käytössä sekä yhteistyötä eri tukimuotojen yhteensovittamisessa. Tavoitteena on yksilöiden ja perheiden hyvinvoinnin ja osallisuuden edistäminen vahvistamalla elämänhallintaa ja toimintakykyä. Nuorten Ohjaamo on alle 30-vuotiaille nuorille aikuisille tarkoitettu moniammatillinen matalan kynnyksen toimipiste. Nuorten Ohjaamolla toimii useita ammattilaisia eri organisaatioista palvelulinjat ylittäen.

Olemme saaneet valtionavustusta Ohjaamon moniammatillisen yhteistyön toteuttamiseen ja Tampereen Ohjaamolla annettavien työikäisten sosiaalipalvelujen kehittämiseksi. Tavoitteena on vahvistaa sosiaalihuollon palvelua, jolla vastataan oikea-aikaisesti nuorten palvelutarpeisiin. Tampereen Ohjaamolla työskentelee Työikäisten sosiaalipalvelujen Sote-keskusten sosiaalityön tiimin kaksi sosiaaliohjaajaa ja sosiaalityöntekijä, ja valtionavustuksella rekrytoidaan kolmas sosiaaliohjaaja 31.12.2025 saakka.

Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluvat tuen tarpeessa olevien asiakkaiden palvelutarpeiden arviointi sekä työskentely Ohjaamon avoimessa neuvonnassa. Lisäksi voit päättää asiakkaiden toimeentulotuesta. Työ sisältää sekä suunnitelmallista työskentelyä että kiireluontoista työtä asiakkaan auttamiseksi. Tehtävänkuvaan on suunnitteilla muutos, jonka myötä tehtäviin kuuluu jatkossa myös sosiaalihuoltolain mukaisena omatyöntekijänä toimiminen, asiakassuunnitelmien laatiminen ja niihin perustuvat palvelupyynnöt ja -päätökset.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa pääset työskentelemään vaihtelevissa elämäntilanteissa olevien nuorten aikuisten tukena. Työyhteisömme on kehittämismyönteinen ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme sekä omaa osaamistamme. Työikäisten sosiaalipalveluissa työskentelemme moniammatillisissa tiimeissä toinen toistemme asiantuntemusta vahvistaen. Tukenasi on aikuissosiaalityön ammattilaisten laaja osaaminen. Työntekijöillä on säännöllinen tiimityönohjaus sekä mahdollisuus rajattuun etätyöhön. Lisäksi Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa työnantajana monipuoliset työsuhde-edut, kuten esimerkiksi vuosittaisen Epassi-edun, tyhy-toimintaa, Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan sekä työterveyshuollon.

Edellytämme aiempaa työkokemusta aikuisten parissa tehtävästä sosionomin työstä. Eduksi katsomme työkokemuksen Ohjaamolta ja aikuissosiaalityön sosiaaliohjaajan työstä. Lisäksi katsomme eduksi nuorten aikuisten palvelujen laaja-alaisen tuntemuksen ja toivomme työkokemusta verkostotyöstä sekä moniammatillisesta yhteistyöstä.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto. Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Kiinnostuitko? Voit laittaa hakemuksesi kuntarekryn kautta.

Yhteystiedot

Johtava sosiaalityöntekijä Miia Grönberg, miia.gronberg@pirha.fi

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista: rekrytointi@pirha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!