test
Sosiaaliohjaaja: perhe- ja sosiaalipalvelut, Nurmes (ID5420) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme 09.12.2021 mennessä SOSIAALIOHJAAJAA virkaan

lastensuojeluun Siun soten perhe- ja sosiaalipalvelujen pohjoiselle alueelle (Juuka, Lieksa, Nurmes ja Valtimon pitäjä) 1.1.2022 alkaen. Työpiste sijoittuu Nurmekseen ja etätyö on sovitusti mahdollista.

Viranhaltija tehtäviin sisältyvät lastensuojelun tehostettu perhetyö, sosiaaliohjaus ja lastensuojelun palvelutarpeen arviointi. Sosiaaliohjaaja työskentelee osana tiimiä, johon kuuluvat johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijät, sosiaaliohjaajat, perhetyöntekijät ja ohjaajat. Yhteistyöverkostot ovat tiiviit esim. työikäisten ja lapsiperheiden palvelujen kanssa. Olemme käynnistäneet lastensuojelun systeemisen toimintamallin käyttöönoton, johon tarjoamme koulutusta.

Työkokemus sosiaaliohjauksesta, lastensuojelusta ja lapsiperheissä tehtävästä työstä arvioidaan hakijan eduksi. Lisäksi edellytämme kykyä työskennellä itsenäisesti, sopeutumista muuttuviin tilanteisiin sekä hyviä dokumentointitaitoja, toimivia vuorovaikutustaitoja ja asiakasta arvostavaa työskentelyotetta. Virkaan valittavalta edellytetään voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosionomin tehtävissä.

Tehtäväkohtainen palkka on: 2704,00 euroa / kk.

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002).

Lisätietoja antavat: johtava sosiaalityöntekijä Maarit Haatanen, maarit.haatanen@siunsote.fi, p. 013 330 5400 tai palvelujohtaja Erja Nevalainen, erja.nevalainen@siunsote.fi, p. 013 330 5450.

Tehtävää haetaan sähköisesti.

Joensuussa 25.11.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä.

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan eli 13 kuntamme ja erikoissairaanhoidon vastaus soteorganisaation luomisessa. Meillä integraatio on toteutettu jo vuoden 2017 alussa, joten palaset ovat löytäneet paikkansa ja toiminta sekä yhteistyö työntekijöiden välillä onnistuu. Henkilöstöä on noin 7300 ja tuotamme kaikki sote-, ympäristöterveyden- ja pelastustoimen palvelut 164 000 asukkaallemme.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5420
  • 25.11.2021 - 9.12.2021 23:59
  • JuukaLieksaNurmesPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat