Sosiaaliohjaaja, Perhesosiaalityö, eteläinen perhetyö - Espoon kaupunki

Sosiaaliohjaaja, Perhesosiaalityö, eteläinen perhetyö - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Oletko Sinä etsimämme tiimityötaitoinen sosiaaliohjaaja? Koetko olevasi haasteita pelkäämätön ammattilainen varustettuna positiivisella asenteella ja ripauksella huumoria?Tervetuloa lapsiperheiden perhetyön energiseen ja avoimeen työyhteisöön. Haemme sosiaaliohjaajaa etelän perhetyön tiimiin.Sosiaaliohjaajan vaativa työ koostuu lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinneista, perheen kotona tai muussa perheen arkiympäristössä tehtävästä perhetyöstä sekä perheen omatyöntekijänä toimimisesta. Vedät erilaisia ryhmiä luontevasti asiakasta kunnioittaen sekä teet tiivistä yhteistyötä muiden perhettä tukevien työntekijöiden ja ammattilaisverkostojen kanssa. Meillä olet myös omalla vuorollasi osa monialaista ensiarviointitiimiä ja palveluohjausta. Tehtävänäsi on myös vastata saapuneisiin Pyydä apua- napin yhteydenottoihin ja takaisinsoittopalvelun puheluihin.Lapsiperheiden perhetyö auttaa lapsiperheitä arjen haasteellisissa tilanteissa. Perhetyön tavoitteena on tukea perheen arjessa selviytymistä sekä ennaltaehkäistä perhetilanteen vaikeutumista. Sosiaaliohjaajan tehtävässä voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi ja vahvuuksiasi hyödyntäen, edelleen ammatillisesti kehittyen. Tehtävässä menestymisen kannalta tärkeää on soveltuvan koulutuksesi lisäksi moniammatillinen työote, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kokemus vauva- ja lapsiperheiden sekä nuorten kanssa tehtävästä työstä.Tarjoamme Sinulle ammatillisen ja osaavan henkilöstön tuen, hyvät työkaverit ja Espoon etuudet, joita ovat mm. 100 ilmasta uintikertaa vuodessa, työsuhdematkaetu, liikunta - ja kulttuuripassietu, erilaiset harrasteryhmät yms. Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna heti hakuajan umpeuduttua. Yksilöhaastattelut pidetään 1.8.2019. Mikäli tunnistit itsesi, hae paikkaa!
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.
Arvostamme soveltuvan koulutuksesi lisäksi moniammatillista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta vauva- ja muiden lapsiperheiden kanssa työskentelystä. Lisäksi arvostamme suullista ruotsin kielen taitoa sekä muuta kielitaitoa. Ajokortista ja Espoon tuntemuksesta on hyötyä liikkuvassa työssä.

Perhetyön esimies Irene Pudassalo-Thurman irene.pudassalo(at)espoo.fi vain sähköpostitiedustelut

Perhesosiaalityö
Osoite: Kamreerintie 7, 02770 Espoo

Perhe- ja sosiaalipalveluihin sisältyvät terveydenhoito, perhesosiaalityö, aikuissosiaalityö, lasten terapiapalvelut, lastensuojelu, maahanmuuttajapalvelut, vammaispalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote.Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö.Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun.Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoo on savuton työpaikka.Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Tutustu työnantajaan