Sosiaaliohjaaja - Rauman kaupunki

Haettavana sosiaalitoimiston aikuis- ja perhetyön yksikön sosiaaliohjaajan tehtävät. Työnkuva on laaja ja moninainen mm. koko sosiaalitoimiston sosiaalityön neuvonnan hoitaminen, virka-aikaisen sosiaalipäivystys/ kriisityö, lakisääteiset uusien asiakkaiden SHL-alkukartoitukset ja palvelutarpeen arviot, sosiaalisen luoton hakemusten valmistelu, velkojen selvittely ja asiakastyö, erityistä tukea tarvitsevien yksilösosiaaliohjaus/ yksilöasiakastyö, kotona tehtävä tukityö, talousneuvonta ja velkaneuvonta, maahanmuuttaja/ kotouttamistyö, yhteisö/ rakenteellinen sosiaalityö. Aikuistyössä sosiaalitoimistolla on neljä sosiaaliohjaajaa. Työn tukena on moniammatillinen tiimi; johon kuuluu sosiaalityöntekijöitä, psykiatrinen sairaanhoitaja ja toimistosihteeri. Työ sisältää tiivistä yhteistyötä laajan yhteistyöverkoston kanssa.

Teemme aktiivista kehittämistyötä ja meillä on ISO-SF mukainen laatustandardi ja teemme jatkuvaa laatutyötä.

Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena Lain sosiaalihuollon ammattihenkilöiden kelpoisuusvaatimuksista (817/2015 § 8) mukainen pätevyys.

Tutustu työnantajaan

Vs. sosiaalipalvelujen johtaja Saila Hohtari puh 044 793 3554

Rauman kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Sosiaalipalvelut, Aikuis- ja perhetyö, Sosiaaliohjaus ja etuuskäsittely
Osoite: Kalliokatu 2, 26100 Rauma

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää, joista reilut 1000 työskentelee Sosiaali- ja terveystoimialalla. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat