Sosiaaliohjaaja (sosiaali- ja kriisipäivystys) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee sosiaaliohjaajaa sosiaali- ja kriisipäivystykseen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.11.2020 - 8.10.2021.

Sosiaaliohjaaja toimii sosiaali- ja kriisipäivystyksen, Havurinteen ja tarvittaessa turvakodin varahenkilönä. Työhön sisältyy äkillisten poissaolojen ja vuosilomien sijaistuksia kaikissa edellä mainituissa yksiköissä. Sosiaali- ja kriisipäivystyksessä työ on pääosin yötyötä etupäivystäjänä sairaalalla. Sosiaali- ja kriisipäivystäjänä toimiva sosiaaliohjaaja toimii kiireellisissä sosiaalitoimen tehtävissä. Työparius yöaikaan tulee takapäivystäjänä toimivalta sosiaalityöntekijältä. Asiat voivat liittyä tilanteisiin vauvasta vaariin -periaatteella, eli töiden ennakoimattomuus kuuluu työn luonteeseen.

Havurinteen ja turvakodin työ tapahtuu ko. yksiköissä. Niinä aikoina, kun työntekijällä ei ole sijaistuksia, hän toimii ko. yksiköissä sosiaaliohjaajana nuorten parissa. Tarvittaessa sosiaaliohjaaja toimii myös turvakodilla, jossa työ on usein kriisiluonteista perheiden kanssa tehtävää työtä.

Työ vaatii joustavuutta työajoissa, sillä sijaistarpeet voivat tulla äkillisesti. Työtehtävän hoidossa auttavat hyvät vuorovaikutustaidot, itsenäinen työote sekä laaja-alainen kokemus. Toivomme kehittämismyönteistä, oma-aloitteista ja joustavaa työntekijää joukkoomme.

Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulutukinto tai alan aikaisempi sosiaalialan opistoasteinen tutkinto. Oikeus harjoittaa sosionomin ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Lisäksi edellytetään kykyä työskennellä oma-aloitteisesti ja osittain yksin, sekä hyviä verkosto- ja vuorovaikutustaitoja. Sosiaaliohjaajan tulee voida työskennellä yöaikaan.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Pirjo Kirvesmies, puh. 040 522 5359, pirjo.kirvesmies@essote.fi tai palvelupäällikkö Johanna Will-Orava, puh. 044 794 2393, johanna.will-orava@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!