test

Sosiaaliohjaaja, sosiaalinen kuntoutus Lahti

Hakuaika päättyy  4.12.2023 23:59

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Haemme sosiaaliohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Varhaista tukea mielenterveyteen ja sosiaaliseen toimintakykyyn -osaprojektiin toteuttamaan ja kehittämään sosiaalisen kuntoutuksen palvelua Päijät-Hämeen hy-vinvointialueella. Määräaikaisuus on ajalle 11.12.2023-31.12.2024, ja työsuhde saattaa jatkua projektin edetessä hankkeen toimintakauden (2023-2025) puitteissa.

Kohderyhmänä ovat 18-29-vuotiaat nuoret aikuiset. Sosiaalisen kuntoutuksen avulla vahvistetaan henkilön kykyä selviytyä arkipäivän toiminnoista sekä edistetään osallisuutta ja vuorovaikutussuhteita. Sosiaalista kuntoutusta toteutetaan yksilöllisenä tukena lähityönä ja ryhmämuotoisena toimintana. Yksilöllinen tuki sisältää esimerkiksi kotikäyntejä asiakkaiden luona tai tapaamisia muissa asiakkaiden tarpeen mukaisissa ympäristöissä. Työssä tehdään tiivistä yhteistyötä työikäisten asiakasohjauksen ja asiakkaiden verkostojen kanssa.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä kehittämään ja laajentamaan sosiaalisen kuntoutuksen palvelua yhdessä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Tässä projektissa luodaan yhteisiä palvelumalleja mielenterveyspalveluiden kanssa. Toimipiste sijaitsee työsuhteen alussa Lahdessa, mutta myöhemmin työ vaatii liikkumista koko Päijät-Hämeen hyvinvointialueella.

Etsimme
- hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot omaavaa sosiaalihuollon ammattilaista
- positiivisia ja uusille asioille avointa henkilöä
- tiimityön ja itsenäisen työn osaajaa
- joustavaa, kehittämismyönteistä ja asiakaslähtöistä työotetta
- rohkeutta kokeilla uusia toimintatapoja

Me tarjoamme sosiaalisen
- sosiaalisen kuntoutuksen kehittämiseen ja laajentamiseen osallistumista
- projektin ja työyhteisön vahvan tuen
- perehdytyksen työhön
- mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön
- perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)
- mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
- laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilölaista annetun lain (817/2015) mukaisen kelpoisuuden, sosionomi AMK.

Aloitamme haastattelut jo mahdollisesti hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi pian! Kiinnostuitko? Kysy lisää!


Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Palveluesimies Veera Numminen
veera.numminen1@paijatha.fi
puh. 044 018 7014
Yhteydenotot mielellään sähköpostilla
Puhelut ma-to klo15-16

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Meillä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä (Päijät-Sote) työskentelee noin 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana ihmisten arjessa silloin, kun meitä tarvitaan. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti.

Tutustu työnantajaan