test

Sosiaaliohjaaja, sosiaalipäivytys, Rovaniemi

Hakuaika päättyy  15.4.2024 15:00

SOSIAALIOHJAAJAN VIRAN SIJAISUUS kaakkoisen Lapin palvelualueelle

Lapin hyvinvointialueen sosiaalipalveluissa, perheiden- ja työikäisten palveluissa on haettavana

SOSIAALIOHJAAJAN VIRAN SIJAISUUS kaakkoisen Lapin palvelualueelle 1.5.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan, 31.8.2024 saakka.

Virka sijoittuu työikäisten ja päihdepalveluihin/sosiaalipäivystys. Sosiaalipäivystyksessä työskentelee sosiaalityöntekijöitä ja sosiaaliohjaajia. Sosiaalipäivystystä järjestetään ympärivuorokautisesti. Sosiaalipäivystys vastaa kunnan alueella oleskelevien henkilöiden kiireellisestä ja välttämättömästä sosiaalityöstä sekä psykososiaalisen tuen järjestämisestä.

Sosiaalipäivystyksessä vastataan lasten, aikuisten ja ikäihmisten kiireelliseen sosiaalihuollon tarpeeseen. Sosiaalipäivystys toimii äkillisissä kriisitilanteissa, tällaisia ovat esimerkiksi läheisen kuolema, oma tai läheisen vakava sairastuminen ja erilaiset onnettomuudet.

Sosiaalipäivystysalueena on puhelinpäivystyksenä koko Lappi, liikkumisalueena Rovaniemi ja Ranua. Aktiivipäivystyksen lisäksi tehtävään sisältyy varallaoloa.

Edellytämmme aikaisempaa työkokemusta lastensuojelutyöstä ja/tai sosiaalipäivystystyöstä. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Meillä olet osa ammattitaitoista työyhteisöä ja saat tiiviin tuen tiimiltäsi ja lähiesihenkilöltä. Tehtäviin perehdytys järjestetään tarpeidesi mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaaliohjaajan tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen pätevyys. Sosiaaliohjaaja valitaan avoinna olevaan viran sijaisuuteen ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.
Tehtäväkohtainen palkka on 2800 €/kk. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Hae tehtävää sähköisellä lomakkeella Kuntarekry-palvelussa. Hakuaika 20.3. - 15.4.2024 klo 15.00.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Tarja Väänänen, johtava sosiaalityöntekijä, 040-678 1320

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan