Sosiaaliohjaaja / Sosiaalipalvelujen neuvonta - Tampereen kaupunki

Aikuissosiaalityön palvelut tuottaa sosiaalihuoltolain mukaisia sosiaalipalveluja sekä laaja-alaisesti sosiaalipalveluiden neuvontaa ja ohjausta Tampereella ja Orivedellä asuville. Asuntotorille sijoittuvassa Tampereen Vuokratalosäätiön sr:n ja Tampereen Vuokra-asunnot Oy:n asukkaille suunnattu asumisneuvonta antaa neuvontaa, ohjausta ja tukea asumisen ja talouden asioissa.

Haemme sosiaaliohjaajaa vakituiseen virkaan 1.4.2020 alkaen.

Asumisneuvonnan sosiaaliohjaaja työskentelee työparina sosiaalityöntekijän kanssa, mutta tekee asiakastyötä myös itsenäisesti. Tärkeä yhteistyökumppani työssä on vuokranantajat. Asumisneuvonnassa tarjottava palvelu on ennen kaikkea ennaltaehkäisevää ja matalan kynnyksen palvelua. Sosiaaliohjaajan työtehtäviin kuuluu ohjata, neuvoa ja auttaa erilaisissa asumisen kriisitilanteissa kuten esimerkiksi häätötilanteissa, vuokranmaksun vaikeutuessa, häiriötilanteissa ja naapuruusriidoissa. Lisäksi tehtäviin kuuluu palvelutarpeen arvioiden tekeminen ja ohjaus tarvittaessa muiden palvelujen pariin. Sosiaaliohjaaja tapaa asiakkaita henkilökohtaisesti Asuntotorilla sijaitsevan toimiston lisäksi kotikäynneillä ja yhteistyötahojen tiloissa.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on Suomessa laillistettu sosionomi. Edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme sosiaaliturvan, -palvelujen ja -järjestelmän tuntemusta, itsenäistä työskentelyotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja ict-taitoja. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen sosiaaliohjauksesta ja aikuissosiaalityön palveluista sekä muun kielitaidon.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Taru Herranen, puh. 0400 380 651.

Hakuaika päättyy 24.2.2020. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Taru Herranen, puh. 0400 380 651.

Aikuissosiaalityön palvelut / Sosiaalipalvelujen neuvonta
Osoite: 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!