Sosiaaliohjaaja - Sosiaali- ja terveystoimiala

Meillä on haettavana vakituinen sosiaaliohjaajan virka 1.6.2021 lukien.

Palvelemme 30 vuotta täyttäneitä asiakkaita Pohjois-Helsingin alueella.

Toimipisteemme sijaitsee Malmin rautatieaseman välittömässä läheisyydessä.

Tiimimme kuuluu viisi sosiaalityöntekijää, joista yksi palvelee ruotsinkielisiä asiakkaita. Kahdeksan sosiaaliohjaajaa, yhdyskuntatyöntekijä sekä johtava sosiaalityöntekijä. Haluamme joukkoomme tiimipelaajan, jolla on tinkimätön ammattietiikka sekä erinomaiset yhteistyötaidot. Uuden THK-mallin myötä pyrimme jatkossa vahvistamaan erilaisia yhteistyöverkostoja alueemme muiden toimijoiden kanssa.

Sosiaaliohjaajan tehtävänä on sosiaalihuoltolain mukaisesti apua tarvitsevien yli 30-vuotiaiden helsinkiläisten kohtaaminen, palvelutarpeen arviointi ja suunnitelmallinen sosiaaliohjaus niin, että asiakkaiden yksilölliset tarpeet tulevat huomioiduiksi. Sosiaaliohjaajan tehtävänkuvaan kuuluu myös yksilöhuollon päätöksentekoa sekä täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätöksiä.

Asiakastapaamiset voivat olla toimistossa, asiakkaan kotona, yhteistyökumppanin tiloissa. Asiakkaan kanssa yhdessä etsitään uusia näkökulmia ja ratkaisuja elämänalueiden muutosta vaativiin kohtiin, joita voivat olla mm. kriisit, päihteet, työttömyys, terveys, sosiaaliset suhteet, asuminen tai talous.

Tarjoamme mahdollisuuden liikkuvaan työhön, etätyöhön ja oman työn kehittämiseen. Tarjoamme liukuvan työajan ja kaupungin monipuoliset henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun. Helsingin kaupunki tarjoaa myös monipuolista koulutusta.


Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme:

Hyviä vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä, joustavuutta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä pari- ja tiimityöhön

Luemme eduksi:

Luemme eduksi aiemman kokemuksen sosiaaliohjaajana tehdystä työstä aikuisasiakkaiden parissa ja Helsingin palvelujärjestelmän hyvän tuntemuksen. Etuna pidämme myös, jos olet käyttänyt Helsingin sosiaalitoimen nykyisiä asiakastietojärjestelmiä (ATJNet ja ATJWeb).

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö, Pohjoisen aikuissosiaalityö, Pohjoisen aikuissosiaalityö 2
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-01-255-21
  • 1.6.2021
  • 2576,96 e/kk
  • 23.4.2021 - 7.5.2021 16:00
  • Sosiaalialan muut tehtävätHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Johan Ehrman
johtava sosiaalityöntekijä
p. 09-310 58421
johan.ehrman@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö, Pohjoisen aikuissosiaalityö, Pohjoisen aikuissosiaalityö 2

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Ala-Malmin tori 2, Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat