Sosiaaliohjaaja - Sosiaali- ja terveystoimiala

Hei sinä reipas ja oma-aloitteinen sosiaaliohjaaja! Haemme sosiaaliohjaajaa äitiysloman sijaisuuteen Vaahteramäkeen Roihuvuoren seniorikeskukseen. Vaahteramäki on 12-paikkainen lyhytaikaishoidon yksikkö. Toiminnan tarkoitus on iäkkäiden, lähinnä muistisairaiden asiakkaiden kotona asumisen tukeminen ja omaishoitajan levon mahdollistaminen. Asiakkaat saavat jaksolla perushuolenpidon lisäksi osallistua toiveidensa mukaisesti erilaisiin aktiviteetteihin, joita yksikössä ja koko seniorikeskuksessa järjestetään. Asiakkaan tukena on moniammatillinen tiimi, johon kuuluu vastuuhoitajan lisäksi sairaanhoitaja, sosiaaliohjaaja, fysioterapeutti ja toimintaterapeutti.

Sosiaaliohjaajan työ on meillä monipuolista verkostotyötä, jossa yhteistyötahoja ovat oman yksikön moniammatillisen tiimin lisäksi mm. omaiset, kotihoito, asiakasohjaus ja gerontologinen sosiaalityö, Tarvittaessa tehdään myös kotikäyntejä. Sosiaaliohjaaja tutustuu asiakkaiden taustatietoihin ja selvittää kotitilannetta ennen jaksolle tuloa. Tehtäviin kuuluu omaisten neuvomista erilaisten tukien hakemisessa, ja joskus myös siinä avustamista. Hän hoitaa myös laskutuksen ATJ:llä. Ryhmäohjaustaidot tulevat myös tarpeeseen, ja erilaisia retkiä pääsee järjestämään. Tarpeen tullen sosiaaliohjaaja voi vastaanottaa tai kotiuttaa asiakkaan. Varsinaista hoitotyötä sosiaaliohjaaja ei pääsääntöisesti tee, pitkäaikaisen asumisen yksiköistä ehkä poiketen.

Arvostamme joustavuutta ja muuttuvien tilanteiden hallintaa, meillä ei pääse tylsistymään! Toivomme, että tulet toimeen monenlaisten ihmisten kanssa, ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Työssäsi sinulla on osaavan ja mukavan tiimin ja samassa työyhteisössä toimivan päivätoiminnan kollegan tuki.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi)

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/roihuvuoren-seniorikeskus/

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Itäinen palvelualue, Roihuvuoren seniorikeskus, Roihuvuoren seniorikeskus, Ryhmäkoti Vaahteramäki, LAH-yksikkö
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-03-1167-20
  • 4.1.2020 - 3.11.2021
  • 2431,36 €/kk
  • 26.10.2020 - 29.11.2020 16:00
  • Sosiaalialan muut tehtävätHelsinkiUusimaa

osastonhoitaja Maria Matilainen ja vastaava sairaanhoitaja Hannu Timonen 09-31060728

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Itäinen palvelualue, Roihuvuoren seniorikeskus, Roihuvuoren seniorikeskus, Ryhmäkoti Vaahteramäki, LAH-yksikkö
Osoite: Punahilkantie 16, 00820 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.